hvala puno na odgovoru,posto sam procitao postove na temu paprike ja sam to i predpostavio.jos jedno pitanje.dali je slonovo uvo plasenicka paprika jer koliko sam ja citao na forumu mislim da i nije?
Nije, ima manu usitnjavanja plodova u gornjim etažama. Ja sam probala prošle godine i nisam bila zadovoljna - prvi val je dobro, kasnije nije nešto.
U plastenik samo hibrid.
Uzmes Koragen i poprsces dva puta u roku od 14 dana ako imas samo 100m2 ta bocica od 100ml ti moze trajati godinama ide 2ml na 10litara vode vode.Ovo ce ubiti sve stetne bbube i ima produzeno dejstvo.Kod imas i pakpvanje od 25ml oko 10eura kosta.pozdrav svima.htio bih da kazem da vam se svima divim zbog vaseg rada u poljoprivredi.naime ja dok nisam postavio plastenik (100 m2) malte ne nisam imao briga.:icon_surprised: a sad svaki put kad udjem u njega ja se nasikiram.i tako moj problem je sledeci:nesto mi na paprici (slonovo uvo) napravi rupicu i ta mi paprika strune:fiery:.do sada sam je tretirao samo jednom i to sa calipsom i sa metod sc 480 i to negdje prije mjesec dana.eto toliko pa ako neko moze da mi kaze sta bi to moglo biti bio bih mu zahvalan
pozdrav svima.htio bih da kazem da vam se svima divim zbog vaseg rada u poljoprivredi.naime ja dok nisam postavio plastenik (100 m2) malte ne nisam imao briga.:icon_surprised: a sad svaki put kad udjem u njega ja se nasikiram.i tako moj problem je sledeci:nesto mi na paprici (slonovo uvo) napravi rupicu i ta mi paprika strune:fiery:.do sada sam je tretirao samo jednom i to sa calipsom i sa metod sc 480 i to negdje prije mjesec dana.eto toliko pa ako neko moze da mi kaze sta bi to moglo biti bio bih mu zahvalan
Zna li neko sta je ovo?
Ja sam mislio da je taj Kaptur krupnija paprika...Kaptur u plasteniku