To nije to, to je problem previše dušika!
Ne znam , znaš Zeleničku, na sajmu cvijeće prodaje, aje, biljke su bile velike, to si treba vidjeti....Ja sam prošla plastenikom, nikada se sa sličnim nisam prije susrela.
Ima dušik tendenciju porasta plojke lista, a žile onda taj porst ne prate, no, ovdje su stapke listova jako izdužene.
Ne znam, ne bih se mogla zakleti, ali jako me podsjeća na ono što sam vidjela.
Dozvoljavam da su detalji sjećanja izblijedjeli,, no....
Bila je ona uzela od mene dvijesto sadnica da dosadi ono što je periodično čupala van, uklanjala svakodnevno oboljelo, ali i to novoposađeno je u roku nekoliko dana dobivalo simptome.
Dobro vece,izvinjavam se sto vas ometam vjerovatno ste svi u velikom poslu i nemate bas puno vremena da posjecujete forum,ali mi treba vasa pomoc.Naime primjetio sam da mi papriku koja je u plasteniku jede skakavac.Koristio sam actaru al izgleda da nema efekta.Unapred hvala
A nemaš se šta izvinjavati, ovdje smo da pomognemo.
No, ja ti pomoći ne mogu, ja već nekoliko godina imam isti problem, doduše ne toliko ekstremni da bih morala stavljati ruke u kosu, no, bila sam primjetila pred jedno tri da mi listovi imaju malecke rupice izgrižene, a nisam vidjela delikt majstora nigdje. Bila je to velika enigma za mene, i onda mi netko ovdje prošle godine teče - to su ti skakavci. Evo, baš sam prekjučer jednoga vidjela, malecki je, zeleni, isti ko oni veliki, ali ovaj je oko jedan centimetar, mislim da nije veći.
Ne znam čime ga suzbiti, evo, možda će nam netko reći.