johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Samo se nemoj zeznuti pa u žaru entuzijazma, kao ja, ubaciti i šečer.
A jesam ga nasipala bila - cijelu kilu na sto litara, da izmamim tripse da se bolje nacicaju Vertimeka, pa se onda i nešt drugo nalizalo - imala sam takav napad čađavice da sam je ispirala mjesec i pol dana - čak i bakrom. :mur:
Azilanti, ali odbijen im je zahtjev za azil.:icon_razz:
Znaš kaj - sada ti ja imam onu gredu od sedamdeset metara dužine zasađenu sa dvije tisuće sadnica salate u najrazličitijem stadiju uzrasta - kad sam vidjela kako se to gricka, samo sam sa dva kontejnera dosadila ono przno, a ostalo sve sam ostavila za daljnje dosđivanje jer mi je odmah bilo jasno da bude jebade. I taman mi je bilo dosta.
Sad imam oko tisuću dvijesto glavica od dvije tisuće sadnica.
A jesam ga nasipala bila - cijelu kilu na sto litara, da izmamim tripse da se bolje nacicaju Vertimeka, pa se onda i nešt drugo nalizalo - imala sam takav napad čađavice da sam je ispirala mjesec i pol dana - čak i bakrom. :mur:
Jo,jel su bijeli ili crni,ak su bijeli onda su iz Bioinstituta,ak su crni,onda su azilanti,u svakom slučaju ti je salata mrak,mislim, salatu ti pojeo mrak:icon_axe:
Azilanti, ali odbijen im je zahtjev za azil.:icon_razz:
Znaš kaj - sada ti ja imam onu gredu od sedamdeset metara dužine zasađenu sa dvije tisuće sadnica salate u najrazličitijem stadiju uzrasta - kad sam vidjela kako se to gricka, samo sam sa dva kontejnera dosadila ono przno, a ostalo sve sam ostavila za daljnje dosđivanje jer mi je odmah bilo jasno da bude jebade. I taman mi je bilo dosta.
Sad imam oko tisuću dvijesto glavica od dvije tisuće sadnica.
Posljednje uređivanje od moderatora: