Da se ne hvalim ali ove godine na balkanu niko ne može da mi konkuriše sa krupnocom plodova i prinosom po jedinici površine.
Pa zar su prijašnjih godina mogli......?
Da se ne hvalim ali ove godine na balkanu niko ne može da mi konkuriše sa krupnocom plodova i prinosom po jedinici površine.
Svaka čast i Pohvala za uspešnu godinu Laca. Lepo je kada čovek uživa u svom rezultatu rada ali je pretenciozno reći da je neko kralj u bilo kojoj oblasti a drugo šta sve daješ od prihrane i zaštite čudo da nema pet kilograma po jedinici.Da se ne hvalim ali ove godine na balkanu niko ne može da mi konkuriše sa krupnocom plodova i prinosom po jedinici površine.
I položaj klupe je bitan,vanjska klupa i klupa negdje u sredini,godina dana na tržnici ili nekoliko godina.Daj pošalji na pp kad ti ono treba salata.LP
Ima nešto i do paprike.Ja imam u plasteniku 6 vrsta,najviše problema sa Belladonom,nju obožavaju,dok je najmanje problema sa Century