Kontam da ti objasnim zašto me interesiraju folijarna gnojiva prije četiri godine probao sam odgojiti papriku sa folijarnim gnojivima radilo se o baburi Istri i moja iskustva su da se može odgojiti nemožeš dobiti veličinu ploda nešto je sitnija nego sa normalnom gnojidbom ali dobiješ nešto što nikako nije moguće dobiti običnom gnojidbom a to je miris ta paprika je imala tako snažan i poseban miris zato me interesiraju folijarna gnojiva normalno da tada nisam ni znao za sva koja imamo danas.
Vidiš, nisam to nikad gledao. Ne mogu ti reči ni da ni ne.
Jesam dvije godine, pa sam odustao zbog slabije razvijenog korjenovog sustava. Ove godine opet ću stavljati nekakvih 600-800 kontejnera na bazen, kupusnjaće za jesen. Ne stignem sve zalijevati u ljeto kad mi krenu berbe. Daj taj šlagPitam jer ne bi volio otjerati gliste. Bojao sam se da će ih polyfeed otjerati kad dapače one još bliže korijenu. Nego ne ideš na bazen sa pliticom?
Ej forumaši hoćete li malo šlaga na kraju dana?
Siki u ćemu? Greške su tu da se ispravljaju i da se na njima uči? Gdje je greška?
Riješeno. Mislim da je stvarno bolje ovako. Nisam pitao vlasnika za objavu slika, pa...
Da vas pitam, ako se izađe ranije sa gredicom, jel ne slegne ona i to drastično do svibnja? Da li je tko pokušavao gredice sa prozirnim folijama?
Jel ju probije? Imaš sliku kakvu?