Iskreno tebe Kontam cijenim, imaš puno korisnih postova, počeo si praktički od ničega, izabrao poljoprivredu za životni poziv i to je pohvalno, ali, uvijek ima ali. Ja sam čovjeku pokušao pomoći svojim iskustvom, iskustvom iz prakse, koje naravno može, ali i ne mora biti točno, jer kod uzgoja ima toliko caka i stvari koje mogu poći po zlu da nikad ništa nije 100% sigurno. Od nekih desetak respektabilnih forumaša polovica je nagađala da je problem u višku vode. Nije isto i ne može se uspoređivati biljka u prozračnom supstratu u kontejneru i na polju. Pa ja uzgajam flance na hranjivoj otopini i dobro znam što znači manjak vode kod proizvodnje presadnica.Prijatelju Kontam kod tebe me smeta što svaki komentar koji se kosi sa tvojim dočekuješ na nož,smeta me što često osjetim prenapuhan stav, smeta me što govoriš u šiframa, ako nešto znaš budi konkretan, a komentari tipa pametnom dosta, sliku korjena neču komentirati i takve stvari nemaju ovdje što tražiti.Ovo nije forum samo za magistre i doktore poljoprivrede, ovo je forum i za onog sa 4 razreda škole, koji se bori i pokušava uspjeti kao i svi mi i što njemu sad znači komentar PAMETNOM DOSTA. Što se tiče "betona" on se ne ogleda na površini nego u zoni korjena. Kada se biljka sadi u mokro korijen se mora prstima utisnuti sa svih strana i ukoliko je teška zemlja tu dolazi do pojave "betona". Iskreno cijenim te kao forumaša, ali privatno tvoju narav teško da bi mogao probaviti. Bez uvrede. Možda ako te jednog dana upoznam promjenim mišljenje. Još jednom bez uvrede.