Jednostavno nismo stigli nositi to van. Sad kad je krenuo otkup za industriju morat ćemo malo drugačije. Ovak miris dočarava da se ipak radi o paprici:weedman:
Ako nije tajna koliko ti plaćaju papriku za industriju kada je za konzumiranje 2,50kn.
Ako nije tajna koliko ti plaćaju papriku za industriju kada je za konzumiranje 2,50kn.
Znači u Istri paprika 2,50kn,u ZG na zelenoj isto plastenička 1 kl 2,50 i jedva se proda(katastrofalno niske cijene)
Ja sam novi u povrtlarstvu i ove godine imam ugovor sa kornišonima , sad mi nude za slijedeću godinu uzgoj paprike i slatkih i ljutih feferona .
Slušajući Vas , uz tako nisku otkupnu cijenu ,....
Koje bi to količine trebale biti pa da mogu reći "DOBRO JE".
kako jufilas da raste....
kako povečati plod na paradajz paprici
Evo i cabageove Vedrane spremne za berbu...Prava je!!!
Nažalost, mnogo je stradalo u ovim vručinama...vidi se dolje pobacano.
pozdrav novi sam na ovome forumu imam nekih problema pa molim vas ako znatae o čemu se radi da mi pomognete, postavili samo plastenik oko 20m u njega smo posadili papriku rajčicu, krastavce sve je bilo u redu do prije nekih tjedean dana onda je sve oboljelo razlog ovo nam je tek prva godina ono učimo iz knjiga ali nema boljeg knjige od iskusnog poljoprivrednika ako tko zna o čemu se radi molima vas da mi pomogne usput nagodinu mislimo širiti proizviodnju pa ako ima netko zainteresiran za pružanje savjeta naravno uz naknadu neka se javi hvala
kako jufilas da raste....
kako povečati plod na paradajz paprici
Za tzv. povečanje plodova za rast uglavnom se koristi kalij!
Kombinacija Multi K (13:0:46) preko sistema za navodnjavanje "drip fertigacija" ili 9:12:36+ 3MgO također kroz sistem za navodnjavanje!
Za tzv. povečanje plodova za rast uglavnom se koristi kalij!
Kombinacija Multi K (13:0:46) preko sistema za navodnjavanje "drip fertigacija" ili 9:12:36+ 3MgO također kroz sistem za navodnjavanje!