@Johabi svaka čast
Još da je onaj mali japanski robot za prskanje
@pacman prvo se upoznaj sa neprijateljem
Onda vidi kada i kako ćeš ga savladati, možda je ključno kada. Nemoj sebe potcjenjivati i misliti da ga ićim možeš potući u tom mesnatom oklopu što si mu ga kvalitetno proizveo
Mislim ali nisam siguran, da bi ga mogao puknuti nešto kao Runner 240sc, Avaunt 15 SC, Match, Calypso ali će crknuti tek kad počne izlaziti van. Eh kad su zabranili Astro ili ti Fastac :-(
Nego nisam gledao ministra* kad je rekao da je šteta precjenita.
Ja tako ne mislim.
Kolika je ovo šteta?
Proizvodnja iz rasade. Otovoreno polje sa navodnjavanjem kap na kap (dok su radili bunari), gnojidba, zaštita, sadnja, okopavanje... Spašavanj i nada da će pasti kiša me je koštalo ko... Nada je ku*va.
Eto pitam poštovane forumaše kolika je ovo šteta? Nemoj te reći totalna jer ima list i plod, e sad u kakvom su stanju i koliki je prinos he he
* Petar Čobanković
Politička karijera
* 2010. Potpredsjednik Vlade
* 2009. Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja
* 2009. Potredsjednik HDZ-a
* 2008. Ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva
* 2003 Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva
* 2003. Kooptiran u Predsjedništvo HDZ-a
* 2002. Predsjednik ŽO HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije
* 2000. - 2001. Župan Vukovarsko-srijemske županije
* 1997. - 2000. Saborski zastupnik Županijskog doma Hrvatskog Državnog Sabora
* 1996. - 1997. Aktivni sudionik mirne reintegracije - član provedbenog Odbora za poljoprivredu
* 1993. - 1997. Dogradonačelnik grada lloka - aktivni sudionik u radu Zajednice prognanika Hrvatske i član Upravnog odbora Zajednice prognanika Hrvatske
* 1993. - 2001. Član Županijskog odbora HDZ-a
* 1992. - 1993. Pomoćnik povjerenika Vlade Republike Hrvatske za općinu Vukovar sa sjedištem u Vinkovcima zadužen za kontakte s UNPROFOR-om i ostalim međunarodnim organizacijama
* 1991. Predsjednik Kriznog štaba za Ilok – sudionik Domovinskog rata od svibnja 1991. do travnja 1992. godine
* 1990. - 1991. Član Izvršnog vijeća Skupštine općine Vukovar
Profesionalna karijera
* 1997. – 1998. Direktor OJ – Podrum Ilok, VUPIK Vukovar
* 1989. – 1991. Direktor RJ – vinogradarstvo i vinarstvo Ilok, VUPIK Vukovar
* 1983. – 1989. Glavni enlog – RJ vinogradarstvo u vinarstvo Ilok, VUPIK Vukovar