S
salel
Guest
čuj, zavisi koliko visoko sami sebi stavimo prag isplativosti.Ja mogu prihvatiti da nekome četiri kune odgovara,ali meni ,hvala na pitanju,ne.Razlog je što od života ipak očekujem nešto više. Evo,sjetih se jednog primjera.Prijatelj mi se 95. vratio iz garde i negdje 97. preko zavoda digao 25000 maraka kredita za samozapošljavanje(koje na kraju nije ni vratio) i nekako je oprao novce i kupio novi ww kombi. I godinama radio povrće,uvjek rušio cijenu i vikao da se njemu isplati. E. a kombi ostario,stao i neće dalje. I moj pajdo kupi golfa dvicu za 400 eura,staru auto prikolicu(ja mu poklonio) i dalje viče da mu se isplati.Nekidan došo posuditi 1000 kuna za reglažu pumpe.Ali zato cijelo ljeto prodaje šećerac po pedeset lipa jer ima dva jutra,pa mora.Al se isplati.Halo,ja bih htio i mirovinu.Nedaj Bože da se razbolimo.Ma o kakvoj isplativosti ti ljudi pričaju?Od oca naslijedili imanje,strojeve i sad im je samo cilj da to razjebu.Uspijevaju samo oni koji su se putem poticaja i prevara objesili državi na sisu.E moj prijateljuja sad moram protiv tebe a to mi baš nimalo nije drago dali je u pitanju cabage ili netko drugi sasvim svejedno ali da ne spominjem nikoga uzet ću cjenu krumpira tu je prijatelj johabi već napisao računicu da nema nikakve ekonomske isplativosti gajiti ga:scratch. Kod nas u okolici Virovitice ljudi (proizvođači) tvrde da im je isplativo proizvoditi krumpir po jednu kunu:axe: ja i ti i mnogi drugi nikako se nemožemo u to uklopiti. Ajmo o paprici koliko je meni poznato cabage ima 4000 m2 plastenika pod paprikom i sigurno je zadovoljan sa 4 kune ja koji imam puno manje sigurno nisam zadovoljan sa cjenom. Sad ti prijatelju vidi računica sasvim jednostavna veće površine manja cjena isto i sa trgovinama velike ugušile sve male zato što uvijek veliki vode veliku igru a mi mali možemo :madmana::madmana: