Prelijepe su. Ako ti nije problem pogledaj par prvih stranica foruma kojeg sam priložio.
Nažalost par plodova koje sam dobio su skroz suhi ali ti evo link na forum pa da vidiš kakvih sve oblika i boja ima. Točno se vidi da nisu iz naših krajeva. Po tvrdnjama onih koji ih sade (možeš i sam pročitati jer na forumu ima samo 8 stranica) to je živi otrov kojeg rijetko tko može izdržati, a i na youtube imaš filmića kakve sve grimase prave naivci koji ih pokušaju jesti. Većinom od njih prave soseve i ostala spravljanja dok samo najhrabriji i oni sa dugim stažom kojima su osjetila prilagođena mogu jesti uz obilate količine znoja koji izbija u graškama.
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3627&PN=1
I da. Čestitke za tisućitu poruku.
Čovječe pa ovo što sam vidio to je pravo zadovoljstvo samo vidjeti a gdje još i imati sve to. Svaka ti čast na papričicama a šta ti radiš sa njima, ja od svih imam samo Biskupovu kapicu nije ni slatka ni ljuta baš je bez veze ali lijepo izgleda. A dali ćeš možda imati koje sjeme viška od neke crvene pravo ljute koja bi se mogla staviti u kulen da mu malo podigne kvalitet.