cabage
Aktivni član
- Tu od
- 1 Ožu 2008
- Poruka
- 2,462
Hvala momci, hvala. U odnosu na plan proizvodnje s početka godine, proizvodnja je podbacila 5% količinski, no kvaliteta je ipak dosta lošija od očekivane. Ukupna količina još nije zbrojena, no prelazi nešto sitno preko 140 tona. Ne znam hoću li površinski za nagodinu uspjeti, no želja mi je doći do brojke od 200 tona i preko toga mi se nejde. Mislim da bi to moglo biti dovoljno za normalan život u postsezoni, hehe.
Ovih dana treba doći sadilica za na foliju, da probamo malo skresati troškove radne snage. Kupili smo Hortech model Over, cijena 38 tkn plus pdv. Bilo je puno dvoumljenja između te i Ferarri i ovu smo odabrali zbog toga jer nam je par ljudi reklo da ferari ne može saditi visoke flance, da im reže vrhove, a nama paprika zna pobjeći, pogotovo dok dođe kiša u vrijeme sadnje. Sva iskustva, čak i negativna ću sa zadovoljstvom podijeliti sa vama.
Ovih dana treba doći sadilica za na foliju, da probamo malo skresati troškove radne snage. Kupili smo Hortech model Over, cijena 38 tkn plus pdv. Bilo je puno dvoumljenja između te i Ferarri i ovu smo odabrali zbog toga jer nam je par ljudi reklo da ferari ne može saditi visoke flance, da im reže vrhove, a nama paprika zna pobjeći, pogotovo dok dođe kiša u vrijeme sadnje. Sva iskustva, čak i negativna ću sa zadovoljstvom podijeliti sa vama.