Ma nisam ja mislila da je ostavim i ne vodim brigu - mislila sam, dala sam joj sve čega sam se sjetila,prekapala po davno zaboravljenim, nepotrebnim informacijama, forsirala je i zemljišno i folijarno - folijarno inače ne radim prihrane, zapravo malo kada, i sada je na njoj da kaže hvala i pokaže šta može.
Posegnula sam i za Genesisovim dušikom sa mikroelkementima - dvije kile pedeset kuna, i išla u primjenu na oba načina - dobila je i kalcij nitrata, i ureje i kalija i petnaestice otopljene Jarine, vodotopivo kompleksno - da je čovijek, kolko se najela, sto pedeset kila bi morala imati. A je, i fosfor tekući i folijarno i zemljišno, biostimulatore, tekuće kompleksno, tekuće mikroelemente....
Sad, što je pomoglo nije bitno, pridonjele su i tople noći u svakom slučaju, ali sada se raširila, istegnula, i mislim da smo zakoračili dobar korak naprijed.
Sada je još uvijek pojačano forsiram dušikom, jer mora nabiti vegetativnu masu bez obzira što joj sada treba i kalija više nego prije.
@bridger, blokiran kalij iz nekog razloga - ili disbalans makroelemenata, ili hladna zemlja - ali, sada se već ugrijala, pa nisam sigurna da je tlo prehladno.
Ili je korijen preslab, pa ne može dovoljno povući.
Isforsiraj je sa vodotopivim preko korijena, i iako ja nisam pobornik folijarnog, u ovakvom slučaju - i ja sam to imala - daj i folijarno.
Obavezno stavi okvašivač., ili ako nemaš, ajde da zaobiđemo trgovce, uzmi ženi malo deterđenta za pranje suđa.