noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
ja sam novi tu i forum je za deset, stvarno je... svega se nađe al pošto sam novi a tu je materijala cijela knjižnica pa bi ipak molio par odgovora koje znam da bi našao al previše je tu toga
posto sam totalni početnik nisu teska pitanja, mozda vise smijesna )
mislio sam si sada nasjeć drva za zimu (do sada se grijalo na naftu sada bi na drva) al skuzio da sam zakasnio za sjeću,sada me zanima kada se može poći sjeći, tj od kada do kada?
2. koliko se drva trebaju susiti i kako?
3. dali su sva drva dobra za u pec(centralno i štednak)
4. ako zlozim na zimu cca 3000l nafte koliko metara drva mi treba u zamjenu za to?
edit:
ZNAČI ZA ONE KOJI SU TEK VIDJELI TEMU, I ZA OSTALE AKO OVO VIDE...ZNAČI PITANE GLASI DALI SMIJEM SADA SJEĆI DRVA??? IZJASNITE SE ZASTO DA ZASTO NE, AKO JE MOGUĆE... JER NETKO KAŽE DA NETKO NE... THX
posto sam totalni početnik nisu teska pitanja, mozda vise smijesna )
mislio sam si sada nasjeć drva za zimu (do sada se grijalo na naftu sada bi na drva) al skuzio da sam zakasnio za sjeću,sada me zanima kada se može poći sjeći, tj od kada do kada?
2. koliko se drva trebaju susiti i kako?
3. dali su sva drva dobra za u pec(centralno i štednak)
4. ako zlozim na zimu cca 3000l nafte koliko metara drva mi treba u zamjenu za to?
edit:
ZNAČI ZA ONE KOJI SU TEK VIDJELI TEMU, I ZA OSTALE AKO OVO VIDE...ZNAČI PITANE GLASI DALI SMIJEM SADA SJEĆI DRVA??? IZJASNITE SE ZASTO DA ZASTO NE, AKO JE MOGUĆE... JER NETKO KAŽE DA NETKO NE... THX
Posljednje uređivanje: