ako je kriza nemoj čekati, peći odmah, čemu se patiti?Pusti da završi vrenje, najmanje mjesec dana
Orahovac, a još bolja rakija od koštela.Kaj ima kakva rakija za želudac
Pa da vidiš kakva je to rakija kako onda udara i trese.Pusti da završi vrenje, najmanje mjesec dana
Kupi švedsku grenčicu (kao čaj)Kaj ima kakva rakija za želudac? Da pomaže kod bolova? Pa se sune 2do tri deci i bolje je?
prijatel, se ne zapitaš zakaj nišće nije htel kupiti onog komada odojka sve dok ti nisi došel???Danas mi je zlo ko nikad u trbuhu, trebal bi nekaj sunut al se bojim da se ne našvasam.
evo ti ga na, isti slučaj kao i sa motorkom. Otpri samo i potegni muški, ako ne koristi ponovi radnju sve dok ne prestane ili ne zaspišA valjda nije od njega, nadam se 🙂
Imam doma rakiju iz 1984 piše rakija za ljek od hruški, al mi žal otpreti, ni mi baš tak kritično
Kupljenec, čovek ti dobro veli. A najveća sramota je kaj ti domaći muž kupuješ tu ureu u trgovačkim lancima, mesto da daš 100 kuna već za pravoga domaćeg odojka.prijatel, se ne zapitaš zakaj nišće nije htel kupiti onog komada odojka sve dok ti nisi došel???![]()
Kad te boli glava- popij rakijuA valjda nije od njega, nadam se 🙂
Imam doma rakiju iz 1984 piše rakija za ljek od hruški, al mi žal otpreti, ni mi baš tak kritično