ako je kriza nemoj čekati, peći odmah, čemu se patiti?Pusti da završi vrenje, najmanje mjesec dana
Orahovac, a još bolja rakija od koštela.Kaj ima kakva rakija za želudac
Pa da vidiš kakva je to rakija kako onda udara i trese.Pusti da završi vrenje, najmanje mjesec dana
Kupi švedsku grenčicu (kao čaj)Kaj ima kakva rakija za želudac? Da pomaže kod bolova? Pa se sune 2do tri deci i bolje je?
prijatel, se ne zapitaš zakaj nišće nije htel kupiti onog komada odojka sve dok ti nisi došel???Danas mi je zlo ko nikad u trbuhu, trebal bi nekaj sunut al se bojim da se ne našvasam.
evo ti ga na, isti slučaj kao i sa motorkom. Otpri samo i potegni muški, ako ne koristi ponovi radnju sve dok ne prestane ili ne zaspišA valjda nije od njega, nadam se 🙂
Imam doma rakiju iz 1984 piše rakija za ljek od hruški, al mi žal otpreti, ni mi baš tak kritično
Kupljenec, čovek ti dobro veli. A najveća sramota je kaj ti domaći muž kupuješ tu ureu u trgovačkim lancima, mesto da daš 100 kuna već za pravoga domaćeg odojka.prijatel, se ne zapitaš zakaj nišće nije htel kupiti onog komada odojka sve dok ti nisi došel???
Kad te boli glava- popij rakijuA valjda nije od njega, nadam se 🙂
Imam doma rakiju iz 1984 piše rakija za ljek od hruški, al mi žal otpreti, ni mi baš tak kritično