neznam dali ti to mene pitaš za cijenu, to nije za prodaju, uradio sam to za sebe,a i nerazmem 4 sata za 5 komada....Meni je za 1 puta trebalo jedno 4 sata za 5 komada,,,,,,,,koja je cijena ?
evo mog stroja upravo sam ga završio i isprobao, okvir od inoxa, ploča od aluminija, motor 0,75 kw, na piletu ne ostane niti perce.
ja sam prije izrade svoga dosta proučavao tu temu,ovi po 1300 kn su izrađeni od veš mašine, i motor slab,oko 0,25 kw, vjerojatno dosta za 1 pile, dok za nešto ozbiljnije treba motor najmanje 0,75 trof. ili 1,2 monof.u moj idu tri komada koji su gotovi za 15-20 sekundi. nisam kod njih vidio gotove,ali po njihovom forumu cijena 150 eura bez motora, ali su izrađeni od lima deblijine 1,5 mm i ploče 5 mm, a guma ti je dosta 100 komada(150 kn), ja sam kompletan motor kupio kod nas za 450 kn, s 1200 o/min, tako da na ploči dobiš maks. 250 O/Min.Hmm:!:
Vidim da ću morati do Srema, imam rodbinu u Inđiji pa ću pitati kako je kad se dođe tamo direkt u proizvodnju(cjena je čisto uredu). Teško mi gađati Rumu 3-ćeg ili Šid 15-og . Ali "JAGNJETINA" za 80kn/kg e to je već za uvođenje redovite linije:rolfer:
koliko oni traže za sve bez motora(od miješalice?) čini mi se za ovo naše gotove od 1300 i njihove gume za 250kn dosta prostora da kupim onako po crnogorski gotovo samo zavijem motor i drndaj koke
Kolko je od tih 4 sata prošlo dok si skupio snagu da ih zakolješ
ja sam prije izrade svoga dosta proučavao tu temu,ovi po 1300 kn su izrađeni od veš mašine, i motor slab,oko 0,25 kw, vjerojatno dosta za 1 pile, dok za nešto ozbiljnije treba motor najmanje 0,75 trof. ili 1,2 monof.u moj idu tri komada koji su gotovi za 15-20 sekundi. nisam kod njih vidio gotove,ali po njihovom forumu cijena 150 eura bez motora, ali su izrađeni od lima deblijine 1,5 mm i ploče 5 mm, a guma ti je dosta 100 komada(150 kn), ja sam kompletan motor kupio kod nas za 450 kn, s 1200 o/min, tako da na ploči dobiš maks. 250 O/Min.