K
Ovako mene zanima koliko potrosite plina za grijanje,struje?jer radio bih nesto velicine 200-300m2,za divljač,a posto 6-8 mjedana mora biti dosta visoka temperatura,od 35°C pa na nize,zanima me koliki bi bili troskovi,jer zapravo sve grijalice koje sam nasao za peradarnike navode potrosnju u kg/h,a posto ja jedino sto znam je cijena kubika plina,pa sad je problem u izracunu troskova?
zahvaljujem
Meni se to nije nikad dogodilo ja imam 30 nesilica i po 100 komada ovak koje zakoljem svake godine ne bavim se s tim nego samo za moju obitelj i to da ne kupujemo jel nam je bolje domače 8) :mrgreen:baca Iva kaže:
agrotekica kaže:Pozdrav svima!
Po prvi put pisem post na ovim stranicama pa sam vidio vasu temu o peradarstvu pa rekoh da se prikljucim!
nemam farmu nit se bavim intenzivnim uzgojem osim ak se racuna mojih 11 kokica s pijetlom kako sretno trckaraju dvoriste... nego da se vratim na temu.... ak nekog zanima bavim se kopuniziranjem bijelih pilica (brojlera) i grahorastih pa ako ima netko da je zainteresiran ... inace sam student veterine... i to bi bilo po prilici to za prvi put... e da kopune su na kraju turnusa bili teski oko 6--8 kg ovisi o pasmini tj 4,5-5,5 kg teski očišćeni, a meso ... nema boljeg :mrgreen:
Lijepi pozdrav!