Sto se skipa tice, koliko ja znam to je IMT 577 koji inace boluje na prednji most. Sad ima vec trecu generaciju prednjeg mosta na sebi (od traktora 130KS) i vece gume naprijed.
Na ovim starima su pucale duze poluosovine kao sibice, i kad se stavila druga (ubrzo je pucala i kraca poluosovina. Mnogo ljudi ovdje koji imaju 577 je povadilo kardane iz prednjih mostova, ili su cak stavljali 2WD prednji most. Jedan ovdje je vrhunski uporan, imao je 4wd, pa se pokvario, pa ga je popravio, pa se pokvario, pa je stavio normalni prednji most, pa je prednji diferencijal popravio i sad je opet (valjda) 4WD... Jako im je losa prednja vuca, i ovdje su 577 rijetki a da im se prednji most ne kvari
Sto se lamele tice, to je prednji utovarivac kriv, nista drugo... Nije on zamisljen da radi kao bager full time, ako se samo prefarba u drugu boju
Koliko znam o skip bagerima (jako malo) svi su imali 2WD, a ovaj sa 4WD nisam nikada vidio
Evo, IMT je pokazao svoju superiornost, kao jako dobar i izdrzljiv traktor
, cak je bolji i od zetora 8)
A ovi sto sa 533 i 539 rade s utovarivacima, mislim da im to nije pametno, jer je 539 ipak malcice slab na prednjem mostu za utovarivac :?