Pozdrav Filipe!
Vidim ima vas dosta iz ovih Samoborskih krajeva...
Koje koke imaš?
Koje Wyandotte imaš i od kud im je porijeklo?Imam posavske kukmaste-meni najdraze :mrgreen:,neselice,wiadonte,kokinkine i razlicite krizance ,ja sam jos amater u tom poslu jer se tek od prosle godine bavim s tim tak da cu se bolje priremit za iducu sezonu valjenja pilica
Srebrne,podrijetlo im je ja mislim iz Ivanića,neznam tocno zato jer ja nisam iso po njih.Koje Wyandotte imaš i od kud im je porijeklo?
Pozdrav sused!! Iz kojeg si dijela našeg velegrada? Jel imaš kaj biserki za prodati? Vidim da ipak ima aktivnih poljoprivrednika u našem kraju uz sve ove koji neznaju razliku između guske i kokoši, slame i sijena, traktora i freze....
Hvala,trudim se ,budemSad se je sjećam ko si ti... Jako lijepe živine, svaka čast. Posebno ove kukmaste i kokinkine. Pogledaj si malo kak se stavljaju slike na forum da ti se otvori slika,a ne link.
Postavi sliku,da ih vidim!Nisam, meni više ne treba. Nabavio sam bolju "protuzračnu obranu" imam male Jureke. Sad su stari mjesec dana i da vidiš kak se počnu derat kad vide škanjca. Mislio sam uzet koju biserku za baku ako imaš jel ona ima kokoši uz šumu pa bi joj dobro došla. Moram poslikati svoje Jureke da vidiš kakvi su. Uspio sam ih pripitomit da kad ih pozovem i zafućkam dođu do mene i jedu mi iz ruke.