• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pilane ili "kako to ameri pile trupce"

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,904
Znam daje sad jos sve to prerano reci,ali jel vrijedi pilana te novce?
da, zbilja je prerano reći, ali ne... :hahah:
planiranim prorezom od oko 5 kubika na godinu, amortizirat će se za 25 godina...
stvar je jedino u "komociji", ne moram delat papire, prevozit sve na pilanu, pa s pilane doma...i ovdje mogu iskoristiti komade od metar do pet metara dužine, koji bi inače završili u šporetu...
imam doma i nekakvu stolarsku kombinirku (doduše nikad kod mene radila nije), pa danas sutra treba povezati liniju...bit ću star, pa se neću moć igrat u blatu s paradajzima i salatom, ovo je onak...bila želja, a oće li kaj bit od svega, ustvari me boli ona stvar...igračke su doma, netko kupi bijesni auto, motor, a ja sam za krizu srednjih godina uzeo pilanu...i auto, i motor....;)🤠

Na vrh