• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
ali i cijena je prava :icon_eyes:

nema veze, ako je s PDV-om, ok je (po meni), dosta kvalitetan.......uostalom izgleda da je malo radio.....eh da su ovi isplatili poticaje mislim da ne bi razmišljao puno.....

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Ova mi je zanimljiva prikolica, dal ima ko iskustva s njom.....nekak mi je cijena mala...

http://www.njuskalo.hr/zastita-gnojidba-navodnjavanje/prikolica-dubar-oglas-5672073"

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
ja ti imam takvu ali 4 tona. nije bilo nekih kvarova .prije smo puno više vozili sa njom a odkad nemamo krave izvozimo oko 4-5 prikolica stajskoga i 15-20 pileceg na godinu.jedino kaj nam je jedamput pukel zatezač lanci jer smo malo pretovarili pa smo napravili oba dva nova i poslije nije bilo problema s njom,e da, ta prikolica ima pogon lanaca preko zupčanika koji se nalazi na zadnjoj desnoj strani. na taj zupčanik ti se pritišču male klackalice a one su napete pomoču fedra u obliku s. nas je to malo zezalo nekad pa smo to promjenili.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Evo ti pa vidi dali loše ore,poslje ovoga oranje odma se prelazilo jednim prohodom sa drljačom i odma direkt sijanje.Možda se na videu nevidi najbolje ali stvarno plug ore odlično i ljepo se rasipa zemlja nakon oranja da se nemora ni tanjurati a kamoli tjerat rotodrljaču iza oranja.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=uJika_5BwY0[/YT]

N

Nevjernik

Guest
Možda slabije ore radi rešetkastih daska a vidim nema pretplužnjake .
Inače je cijena ok jer kad gledaš polovan nemaš izbor svi su krivi i popigani.

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Evo ti pa vidi dali loše ore,poslje ovoga oranje odma se prelazilo jednim prohodom sa drljačom i odma direkt sijanje.Možda se na videu nevidi najbolje ali stvarno plug ore odlično i ljepo se rasipa zemlja nakon oranja da se nemora ni tanjurati a kamoli tjerat rotodrljaču iza oranja.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=uJika_5BwY0[/YT]

možda ga susjed nezna naštelat:icon_lol::icon_lol:a obavezno sa njime ide na natjecanje orača:icon_anal:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Neznam kako vi gledate na taj plug V&N ali eto kod nas u selu i okolici ko god ga ima svi su zadovoljni sa njime.
Mi imamo V&N l950 3br i prezadovoljni smo,kako se lako vuče i kako ljepo radi.Nakon imt 756 preči na v&n je preporod.Netreba ti ni velika brzina da bi ljepo složio brazdu i preklopio ju dok sa imt-om je potrebna brzina

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
A ko ce mu dati skoro 70000 a da ne mozes pravdati pdv. Podebljao bi tu cijenu za 25% i jos na to dodao neki iznos sto mogu dati kroz 5 godina i uzeo si novog.

Na vrh