• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

B

bosniahos

Guest
Ma da to su igre netko zagrize pa mu dugo treba da prestane otresat glavom na svoju glupost.Al tko ima para taj če dobro promislit na ovu ponudu.Slično su bila ona sitna slova na bančinim i inim ugovorima.A u njima je bila caka.Nedavno je bila kod jednog lokalca buka kad se saznalo da je proda kamion svijesno a kao nije zna,A zna je ion i kupac da se treba platit sve kao da ga kupuje nanovo iz tvornice.Došlo ga jako puno a kamion otišal u pohranu carinsku.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
gledam maloprije na njuškalu,3000traktora na ponudi,ne sječam se kad je bio toliki bum

B

Bobo

Guest
Uf te bi mi sjele na mog universala ko kec na desetku.

Jesu oni normalni za komad željeza tražit 1600kn a za novi 3800kn malo su pretjerali
http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tla/kopirni-tocak-vogel-noot-oglas-7286121

Decki, vjerovali vi ili ne ja sam isao u agronom (generalni HR uvoznici za Vogel-Noot) koliko kosta ovakav tocak. i receno mi je 3800kn s nosacem. Ja sam isti takav tocak dobio uz trobraznog leoparda i prodao sam ga za 1500kn bez nosaca (nisam ga ni dobio). za 500kn kupio original tocak za leoparda s nosacem i 1000kn u dzep ;)

Ovaj s oglasa je moj kolega i cjena je napisana eto-tako na racun moje prodaje. Isao bi ovaj s oglasa i jeftinije ali sta je - JE tocak je doslovce nekoristen i dugo mu stoji. nabavili su ga za OLT 3x14 jos davnih godina jer su original tocak odbili. U medjuvremenu je original OLT tocak popravljen a ovaj stoji kao rezerva...

Danas ga je zvao neki covjek da li pase tocak na okretaca ali koliko znamo da ne pase...

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
zetor 6340

ovo bi se trebalo pogledati u kakvom je stanju.

Prilozi

• zetor 6340.jpg
    zetor 6340.jpg
    44.2 KB · Pregleda: 145

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
ma nema veze sve se da malo posredit limarija bitna je mahanika ispod i gume koje su skupeee...a kaj taj ima samo vanjske cilindsre za hidrauliku ili ima i poklopac hidraulike kak ostali??

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
ovaj se nakirijo u šumi :icon_hang:

http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-...-oglas-7403889
Evo jedan dobar 565 s mokrim kočenjem i vanjskim hidrulikom.
ovo je jebeni švercer koji kupuje krševe ofarba i proda

užasno ga je ofarbao, ima crvene gume, malo je granu od auspuha ofarbo, ma živi užas, 100 puta bih rađe kupio prljav traktor koji svaki dan radi a ne ovakvu šminku, od takvih treba bježati ako hoćeti imati miran san

N

Nevjernik

Guest
ma nema veze sve se da malo posredit limarija bitna je mahanika ispod i gume koje su skupeee...a kaj taj ima samo vanjske cilindsre za hidrauliku ili ima i poklopac hidraulike kak ostali??

Ima mokre kočnice i vanski hidrulik puno jači od običnog.
Cijena da se skine isplati se jer ti nemaju problema s kočenjem .

Na vrh