• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Strašno mi je ovo dok napišu u oglasima Fendt motor, napljuskal bi ga odmah.

Fendt NE radi motore, ti motori su MWM koji su se ugrađivali u puno modela traktora.

Jel to ljudi neznaju ili ne razumiju, ili ne žele znati ili razumjeti, ja to stvarno ne kužim!
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,826
Ovak ga bolje razmeju. Da je reko da je to MWM motor, možda, 80% kupaca bi ga pitalo kaki je to motor
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
ŠANANA ja to neznam koji je koji motor na Fendu pa velim (za starije) zračno hlađenje ili vodeno hlađenje sa glavom u komadu ili svaki cilinder svoja glava obično sam tak kupuval dijelove i dobil kaj je trebalo .
 

SAME1309

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
175
Pre veliki novci za prikolicu koja nije kiper, a bila je što se vidi po bolcnima za kipanje. Možda bi i izdržala 8 tona sudeči po gumama i time da nema gibnjeve. Makar meni liči na prijašnju 5 tonsku kipericu..
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,075
To je preteča ETK, iz '70-tih. Vide se kamionski kotači (nisu original)...
Teško je reći, no meni se čini previše
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,224
Bježi od tih ljutomerki. Ja svake godine posudim ljutomerku jednosovinku za transport kukuruza u klipu i ta prikolica se ljulja da je to strašno nešto, moraš jako polako ići. Dok moja Imt prikolica sa kotačima 20" ide samo tako, nema ljuljanja i daleko bolje i puno vise može nositi.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,075
IMT prikolice nemaju federe...možda jesu stabilnije na lošem putu, no na cesti su neudobne za voziti do bola.
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,224
Mi vozimo uvijek i po svakakvim putevima. Dok smo imali dvosoovinku na Imt prikolicu je islo 5 metara drva, a na dvoosovinku 10 metara. I sve je to vukao 6245. Dvoosovinka je imala naletnu kocnicu, a Imt-ka ima jako dobre zračne kočnice. Ja kad bih uzimao veću prikolicu uzeo bih ili Tehnostroj ili Pronar 6t ili 8t. Uvijek kad vozim tu ljutomerku bojim se da će se prevrnuti jer se pretjerano ljulja na lošem putu.
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,826
Mislil sam da je kiperica. Meni se čini da je rudo preslabo za tu kilažu. Ima tast tehnostroj sa federima i nije mi se nešto dojmila. Kad ju teret stisne isti vrag imala ili ne federe. Znam da je bilo starih jlutomerki koje su nosile 7 tona ali ju nemreš nači. Sve mi se više sviđaju IMT jer su jeftinije a možda i jače od tehnostrojki.
 

Najnoviji postovi

Na vrh