ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Malo je dalje za ici pogledati, ali budem nazval covjeka da vidim kaj bude rekel..
Da svojega utopim za nekih 4200, 4300 eur i jos nadodam i eto mi daleko sposobnijeg traktora..
Pa odmah bi mi bilo lakse kaj se tice osnovne obrade zemlje dok nebi skupil pare za nekog modernijeg dupljaka..
Ma najmanji je problem otići pogledati, natoći se gorivo i gas
Nego, ti za svojeg 539 moraš dobiti 5000€ i za to kupuješ 565, tu nema diskusije. nije tvoj 539 stari krš, to je relativno mlad traktor u super stanju, održavan!
Tak, da, za iste novce dobiješ jači i sposobniji traktor.
Treba pitati gazdu, možda hoće mjenjati ključ za ključ!
Malo još dodaš na cjenu ovog 565,i imaš 577,koji je TRAKTOR prema 565..
5 brzina mjenjač,dodatna hidraulika,puno bolji motor,sve u svemu jednom bolji traktor od 565..ako skupiš još malo više novaca nađe se i 577 DV,e onda si na konju..
Marko, razmišljaš malo glupo, zar ne??
Kaj će on s 577??
On ima sad dva 539 i priključke za nje, ima i 2x12" VK plug s kojim bude 565 dalje mogel nastaviti orati bez frke, zamjenit će 20 diskova tanjurače za 24 i kuputi sjetvospremač 220-240 cm, ima roto kosu 165 cm i ima dovoljno strojeva za 565 s kojima on taman može raditi, brzo i nebude mu teško!
A za 577 su to sve mali priključci, a sigurno nije idelano vrijeme sad kupovati hrpu priključaka.
I još jedna stvar, ona 3 oglasa 577 kaj si mu predložio, baš si prave krševe odabrao, ajd pogledaj ih još jednom sam i reci da nisu u zapuštenom i neodržavanom stanju, a ja vrlo dobeo poznam kolegu Ivana koji voli picikato traktore i zato znam zakaj je upravo pogledao onog 565 koji je barem održavan i opran za njuškalo, još dok se utvrdi dali je mehanički dobar to ej to, ako nije, ima drugih! Trenutno su dva solca 565 uredni na njuškalu za 40.000 kn, što je malo više 5000€
A 577 da bi bio uredan i da ga nebi bilo sram dovesti ga u selo košta 50.000 kn i samo više od toga.
Evo jedan u koliko toliko urednom stanju, sa tapicirunzima u kabini itd...
http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=imt+577
A tu se radi o 2000€ većoj cjeni.
Znači, pričamo sam o solcima 565 i 577 nove linije, o dupljacima nema govora bez 8-9.000€ a da su nečemu!
Jest da su to sve skupa malo pretjeran cijene, ali mi tu nemremo pomoći kad je tržište takvo i ponuda takva.
Nebi ni ja svog 565 dao bez 5500€ iz dvorišta iako znam da je to dosta novaca, ali i drugi ih cjene toliko, eto to hoću reći!
Posljednje uređivanje: