Ako si ga vozil 140km za 10h, valjda ti je bilo sve OK.highlander kaže:Ursus 355 manual question!!!
jel me može netko savjetovati o najboljem položaju ručica (spore-neutral-brze)i ona lijeva ispod sica (4 položaja) prilikom transporta. Neki dan sam tog ursusa prevezo 140 km s položajem ručica desna skroz gore, a lijeva (4 položaja) skroz dolje. Trebalo mi je za to 10 sati sa zakvačenom vojnom kuhinjom iza. Ništa nije otkazalo,samo me bole uši od buke i guzica od drndanja.
Hvala na savjetu i ako netko ima manual za taj traktor (english, hrvatski/srpski)...
Ja imam samo za 360p na poljskom, i upute za rukovanje mi se čine iste (i komande su na istim položajima), no ne razumijem poljski baš najbolje. Zapravo nikako!
Pozdrav
puki22 kaže:@ursus
piše bimbo u nekom postu da nije dobro stavljat te utege!Da se moze razbiti kučište ležajeva na glavčini!
Si imal možda takvih iskustva?Ili čul tak nekaj?Mene sad malo strah jer nebi htel da mi se desi takva havarija!
Al se osjeti dosta težina tih utega.Puno znače!Bar koliko sam ja skužil!
Prihvati ako je U355 a ne 335. Ursusi nemaju neku cijenu, a ti kasnije nađi 539 za male novce. Napravil budeš dvije korisne stvari: imal budeš jači traktor, i riješil se budeš 533 za čiji motor je teško naći dijelove. Kasnije budeš možda imal 2 traktora.Ferđolinac kaže:Jedan čovjek mi nudi svog Ursusa 355, sa kabinom, za moga IMT 533, pa da prihvatim ili ...........