Joe
To ti je da kardan radi u zavisnosti od pogona traktora. Znači kolko se kotači brzo vrte toliko se i kardan brzo vrti. Barem ja to tako razumem.
Ali to Toma nema, nemaju ni puno drugih traktora, a imaju Zetor, IMT, Vladimirec...
Slažem se sa Danot da bi bilo dobro ako čak samo u jednoj brzini radi. Tolko da se izvučeš i blata. Trebalo bi se radit pogon u nekoj brzoj brzini jer i rikverc radi u brzima brzinama. Ali prva brza jako sporo ide 2,3 km/h a druga brza bi išla 7 km/h. To ti je kod max obrtajima motora (3000).
za vladimirca griješiš :roll:
a za zetora nije provjereno ima li veze spora-brza , jer meni se čini da on vrti sinhronizovano kardan sa mjenjačom ali ne i sa reduktorom
i još jednu stvar zaboravljate , ako se napravi da recimo imaš pogon u jednoj odredjenoj brzini (stepenu prenosa) i ako nemaš mogućnost da se razzubi negdje ta redukcija koja je na prikolici , kada prešaltaš u stepen prenosa za maksimalnu brzinu , kardan ima da se okreće nenormalno brzo
jednostavna računica , ako se kardan okreće recimo 500rpm na brzini kretanja od recimo 5kmh , kada budeš išao 25kmh kardan bi se okretao 2500rpm , što nema šanse da je dobro
razmišljajte i o ovome problemu , znači negdje bi trebalo da se ostavi mogućnost isključivanja , izmedju diferencijala i te redukcije
ja na ovome mome reduktoru imam tu mogućnost i sada kada sam u transportu iključim reduktor i kardan izmedju traktora i prikolice se uopšte ne vrti , kada dodjem u ekstremen uslove onda uključim reduktor (na prikolici) i uključim kardan u položaj ''sinhrono'' i tada je sistem u standby režimu
e onda mi ostaje samo pri potrebi da uključujem ručicu kardana koja pali pogon na prikolici
ali opet izbjegavam da idem 9 brzinom jer se kardan stvarno brzo vrti