• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pogon prikolice preko diferencijala

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
U mene ujak ima IMT 533 i presu Welger AP 51 i radi s njome bez problema jest da ljulja traktor i znaju u sezoni dva puta lamelu mjenjati. Znaju u sezoni napraviti oko 5000 bala.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
matrix123456 kaže:
vitlo ga ugasi a krpanovo 4 tone dakle nemoze ni 4 tone povuc na vitlu
matrix :madmana:
Ne pričaj gluposti. Ovo je 533 bez špere i naravno Krpan 4.
1020692.jpg

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
au koliko komentara samo sto sam imt ocrnio

da jesam malo pretjero ali pak namjerno da vidim sta ce imt-ovci reci,

ovo da nisam vidio takav traktor nije istina ja sam ih pak vozio dosta,ovako stoje stvari kod mene je zemlja teska pa su stvari sa prikljuccima druge,dakle moj kum ima 542 balirka welegler 50 kako li se vec zove mu je jebala mamu traktor propiso na sve strane isto tako mu je i vitlo ****** mamu jer ipak nije to traktor za takve stvari

muhanicar sta ti vuces trjesce ma daj kod mene su drugciji uslovi

no mozda i ja u svemu grijesim ali ipak rasprava je pocela oko guma dakle pogledajte ove clipove i vidjece te kolike su gume i koji ih traktor vozi dakle mtz 82 evo videa

[youtube:1695wvtl]wbgLxfWAV3M[/youtube:1695wvtl]

a savo podgledaj kako je ovde prikopcan kardan i gdje dodje ruda ipak pravkost kardana je bitna

[youtube:1695wvtl]9AGe2c5giSk[/youtube:1695wvtl]

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Nisi ti IMT ocrnio. Ocrni on sebe sam :lol:
Ovo triješče je za ovu pilu dosta sa obzirom na uslove koji su bili ;)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
ajde da i ja bacim koju

kada pričamo o veličini guma onda moram da pitam šta misliš što je rus kada smo već kod njega toliko sposoban na blatu u odnosu na druge traktore , tj. u blatu
pa baš zbog veličine guma (obima) i klirensa , e mene baš to zanima , meni ne treba kardanka koju ću da vozim po asfaltu nego baš za totalno EKSTREMNE uslove , ali baš ekstremne gdje se propada u blato pretežno oko pola metra ;)

iz iskustva ti kažem da guma NIKADA nemože biti preširoka i previsoka ako pričamo o mekim terenima

iskreno mrzi me da ja više nekoga ubjedjujem u neke osnovne pojmove trakoristike :blackeye najbolje ćeš naučiti iz prakse i iz iskustva svo do tada ćeš mi teško vjerovati , jer kako se kod nas kaže ''sit gladnom ne vjeruje'' :lol:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Savo, oprosti, ali i ja imam riječ-dvije protiv tolikih guma...
Mislim da ti osovina nije odgovarajuća (preslaba je). Trebala je biti od Tamića.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
primjedba na mjestu , pitat ću te hoćeš li promijeniti mišljenje kada uradim još šta sam naumio ;)

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ma ok savo ti se mozda bolje razumijes u to ali opet se nismo razumil iza rusa je to taman i klirens i sirina i visina i grip sve,ali za fergan nije jer dzaba ti klirens na prikolici ako ce se traktor nasukati prije nje,dakle u tome je stvar

a za dif sam i ja imao primjedbui ali ko sto vidite savo ima keca u rukavu

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
I monsteri imaju velike kotača ali bome nemaju dif. od tamića .To bu dobro, samo ne cukat .
muhaničar , tesane čaćkalice su sranje :mrgreen:

A

AGRIPLUS65

Guest
savo pozuri sa izradom i u sumu po drva pa video na forum da vidimo jel ide ili ne. :mrgreen:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Bobo kaže:
RED GREEN, the Duct tape king ;)
:scratch šta napriča :scratch

@agri , ma ima da bude do jeseni tada mi i treba
fali mi još malo nekih dijelova pa dok ih zbavim ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
puknuti kaže:
I monsteri imaju velike kotača ali bome nemaju dif. od tamića .To bu dobro, samo ne cukat .
muhaničar , tesane čaćkalice su sranje :mrgreen:
Monsteri su sranje, a čačkalice nemaju velike kotače ;) :D

B

Bobo

Guest
Ovaj bajo u tom "autu" je Red Green. On ti je svjetska "maskota" za Duct tape. ima svoj show, gdje izmislja gluposti koje nikad nikome nece koristiti, a sve uz pomoc "carobne trake". Koliko vidim da je snimio i film gdje spasava naciju duct tapeom...

Jedan od primjera ove budalastine:
[youtube:3ky5hcec]c-Lnfpulwjc[/youtube:3ky5hcec]

Njegov zivotni moto je: "AKO NISI NESTO USPIO POPRAVITI, NISI ISKORISTIO DOVOLJNO DUCT TAPE-A"

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Evo vidiš švas aparat i brusilica :lol:
Samo napred Savoris jedva čekam da vidim.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
bobo ovaj lik je dobro bolestan
oavakve idiotske marketinške poteze prezirem

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
pa slabo volim da se hvalim
a slike namjerno nisam htjeo da postavim jer mi još ''inžinjeri'' ovdje nisu proračunali prenosni odnos

ne ljutim se ali nisi trebao

Najnoviji postovi

Na vrh