josix,ne znam za tebe ali moj stav i moja uvjerenja nisu bazirana seksistički niti nikome upućena na takav način.A znam da i najdobroćudnije geste mogu biti krivo protumačene,kao u ovom slučaju gdje sam prozvan neandertalcem koji živi u iluziji.Ovdje sam htio istaknuti da nježnijem spolu ne priliči da turiraju motorke,obaraju stabla i obavljaju takve fizičke i opasne poslove.Ali to su moje manire i stvar kućnog odgoja kako god vi gledali na to.
Ovo zbilja nije mjesto za razjašnjavanje i suprostavljanje stavova, ali moram reći nakon ovoga - mislila sam da si se samo, kao i ja, nespretno izrazio u prvome postu,ali sada vidim da je i on, kao i ovaj, isticanje tvoga stava prema ženskom spolu.
Inače,tvoja poruka meni koji si mi poslao u prvome postu je bila - šta imaš tražiti u temi koja nije za žene. Nisi joj dorasla niti inteklektualno niti fizički.
Pusti ti žene nek one same odluče što im priliči ili ne priliči, neka same izaberu ono što će raditi ili neće prema vlastitom afinitetu.To,što ćeš im to, ili nećeš dopustiti, nema nikakve veze sa dobrim kućnim odgojem već sa diskriminacijom usađenom krivim kućnim odgojem. Svaki čovijek, bilo kojeg spola, radi ono što ga zanima, ono što fizički može, a često puta i ono što mora, a, ili ne može, ili nema za to želje.Tako ti je to u životu.
Vremena u kojima se ženama ograničavao izbor zanimanja su daleko iza nas, postoje još samo u nekim društvima gdje su ljudska prava duboko zaostala u prošlosti.
Ja osobno sa motornom pilom nisam nikada radila.Radim sa nekim drugim - po tvojem viđenju - muškim strojevima i alatima, i ne dopuštam nikome da mi određuje priliči li mi se to ili ne. Ili je li to posao za mene ili nije.
Da sam ušla u raspravu o načinu rada sa motornom pilom, tvoje bi opaske imale osnove, jer ja neznam sa njom raditi i nemem šta o tome reći. Ali nisam, bilo je riječi o nečemu sasvim drugome.
Nadam se da smo sa ovime završili.