Ja ću bit asistent glavnom kontroloru :lol:morat ču ja obič te vaše podrume,
iz znanstveno oprevdanih razloga :mrgreen:
naravno da ne bi bilo loše, čiks i ja svako malo degustiramo,
ak se ekipa poveča, onda bi stvarno pala koja pametna :lol:
Što se češkaš po glavi, dođi jednom pa vidi ako te Josix pušta u dvorište :lol:hm a:scratch
Dovoljno da se ima kaj za popiti :lol:pitaj čiku kolko ima bačvi u podrumu
Sitan ali dinamitan :lol:sitan je, ali je igrač nema kaj, kolko je popil, mislil sam da če morat 4x4 van iz podruma :lol:
bude par stupnjeva više...vidim ja da ti voliš gledat, al od gledanja niš... :ak ti je usred ljeta kad je vani 30 u podrumu 15 stupnjeva, skidam kapu rayer:
kaj,ti bi udarao pečat...:lol:Da se i ja javim :
Ja ću bit asistent glavnom kontroloru :lol:
nije loša ideja..nebi bilo loše da se malo skupimo kad zatopli i prebijemo koju pametnu
:supz:Kao da treba zatoplit da se skupimo, brzo bi se mi zagrijali na radnu temperaturu :lol:
pitaj čiku kolko ima bačvi u podrumu
sitan je, ali je igrač nema kaj, kolko je popil, mislil sam da če morat 4x4 van iz podruma :lol:
Pa netko i pečat mora udarati, ne može inspektor sve sam raditi :lol:kaj,ti bi udarao pečat...:lol:
pa nije valjda probao iz svih......:scratch :lol:
pitaj čiku kolko ima bačvi u podrumu
sitan je, ali je igrač nema kaj, kolko je popil, mislil sam da če morat 4x4 van iz podruma :lol:
pa nije valjda probao iz svih......
Nemoreš virovat,,,,koja banda.........:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:
@josix, nisam stigal doma prije 18 sati tak da te nisam ni zval jer sumnjam da si tak dugo pral auto, mada mi nije jasno kaj imaš prat na ovoj temperaturi:scratch. Sutra ujutro nećeš moć u auto ući kad ti se zalede brave i brtve.
Budemo koji drugi dan strusili koju ljutu:drinkers::mrgreen: