Na ovom forumu sve neki žedni članovi:lol::lol:
Ja sad idem na neka predavanja za doškolovanje za operatera na CNC strojevima. Pošto treba izdržati 8-9 sati predavanja, svako jutro prije nastave kolege i ja popijemo po jednu ljutu, amaro, liker od borovnice ili kaj nam dođe pod ruku i nakon toga smo spremni za nove pobjede. Inače smo u srednjoj zadnje 2 godine imali običaj da pijemo prije težih testova jel smo skužili da trema nestane i automatski bolje znaš. Istina neki put smo se malo precjenili pa nismo niti došli na nastavu jel smo ostali u birtiji,ali sve je to za ljude:rolleyess::weedman:
danas na poslu probao nekakav liker od crnog vina, i ocjena za 5. Nakon dva deci udara u glavu, a uši crvene....
kolega gdje to ideš na doškolovanje za CNC i koliko košta?ja to imam u planu....
dobro jutroooooo!!!
opet žuti prvi, ali prokužil sam te ja zakaj se ti prvi probudiš!! hehe
na bliskom nam istoku Lijepe naše, sunce prije dojde, pa kokot ranije zapjeva :rolfer:
da nije možda liker kombinacija crnog vina i ruma? dok se kuha vino baciš limuna i šečera, kad se to lijepo pomiješa u kuvanju na kraju dodaš ruma, mislim da 3 deci na litru, a moj brat napravi 2 deci ruma, 8 deci vina :rolfer:
ja znam za taj liker... grijeeeeee...
karabaja, odmori malo da ne ostaneš bez motora :rolfer: :rolfer: