samo smireno dečki jer njima ni iz đepa ni u njeg radi našeg nerviranja,ja prije neki dan idem odjaviti stare tablice i uzeti svoje .ponio sam 40 kn biljega i nakon 40 min. čekanja još treba uplatiti dve uplatnice po35kn i 35 kn biljeg ,pitam mladu damu zašto 35 ja imam 40 ,kaže takav propis ,uzeo sakm još 15 kn biljega a ovih 20 bude za nešto drugo ,i kad sam pomislio da sam gotov,još 1 kn za tiskanicu e pa je.... bi im sve po spisku al moraš biti fin ,nije problem u toj kn ali zašto nije sve na jednoj uplatnici i gotovo,je ovako je bolje za njih a naši živci zbor
artyman:
:mrgreen:
a ja odem neki dan da odjavim T40 pošto ej registrovan na drugoj opštini pa da ga prevedem na moje ime i registujem
prvo odem 30km i dodjem u šalter salu , od 9 šaltera samo na jednom sjedi gospođa , pridjem i taman što sam zaustio da pitam gdje se predaju papiri za odjavu a ona odmah kao iz topa ''NIŠTA NIŠTA , pao sistem, sjedi i čekaj''
ja u nju gledam kao marsovac pa izreknem pitanje gdje se predaju papiri za odjavu , ona kao preko one stvarke mi odgovori da sam na pravom mjestu ali PAO SISTEM
ja je pitam da mi samo pogleda dali imam sve potrebe papire , ona meni opet ''PAO SISTEM''
ajde reko odo malo da procunjam po gradu pa ću navratiri kasnije , naidjem u podne , opet odgovor ''PAO SISTEM''
ja popizdim i odem kući , naidjem kod jednog drugara koji radi u policiji dole i dam mu papire samo da odjavi i vrati tablice , normalno imam i punomoć i kupoprodajni ugovor
on kada je otišao gospodja mu rekla da MORA da se pojavi i vlasnik koji je upisan u staru saobraćajnu čak iako imam punomoć
e sad , dali je pravedno da sam ja čekao dole k'o konj cijeli dan da im se digne sistem da bi dobio odgovor da moram dovesti i prethodnog vlasnika
u njih kada
padne sistem to automatski znači razlaz-nema posla
jaoooj , pa šta drugo čovjek nego da im udje u šalter salu sa tenkom , ali VELIKIIIIIIM :madmana:
inače sam provalio da ako te iko od administracije zeza najbolje je da automatski tražiš dva stepena većeg pretpostavljeno og njega , znači ne njegovog pretpostavljenog , nego pretpostavljenog od njegovog pretpostavljenog
pa da vidiš kako se stvari mijenjaju u tvoju korist
rayer: