Sve se to piše na mene 🤣. Nije bitno tko im je tata, bitno je tko je upisan da im je tata 🤣Ako ti snimaš, mali reže, čiji je onda ovaj najmanji u crvenoj jakni?
Ženin 🤭
@Lee Champa , to mi liči na tvoje lesu 😕Ide iz Poljobircua (ukradeno)
Ajd registriraj traktor bez papira na tu foru...U biti poslje rata lik oženio bosansku. Doveo ju bez papira i žena ostala trudna. I treba ići roditi i uzme papire od bosanske koja je imala naše državljanstvo. I rodi na njene papire i dijete se upiše na nju.
I sad već odrasli čovjek hoće da mu piše da mu je mama, mama. Tata tata. I da ima prezime kako treba..
Potom se dosta Hrvata stalno cudi kako je u RH lose stanje i krivi se bilo tko na toj trenutnoj politickoj sceni. Jasno mi je da se radi o brazilcima, ali prva moja recenica stoji. Srecom znam ih 6 jako vrijednih, rade puno radno vrijeme u pogonima na traci, legalno, bez posla su mozda tjedan dana nakon sto im dojadi iskoristavanje za minimalac u jednoj firmi pa odu u drugu i tako kruzno. Medutim, da su sirovine, jesu. Nije ni cudno s obzirom na uvjete iz citiranog posta. Oni posteno rade, gazde ih iskoristavaju, a koliko je samo ovih iz citiranog posta. Postavlja se pitanje, kako dalje naprijed sa ovakvim drzavljanima... Nece ucit, nece radit, nece ucit radit.svi znaju čiji je a treba im za početak dok se rastava obavi i dok naprave još da imaju i oni za diječji dodatak jednoga na sebe.
Nis znal da si "krivo nastrojen"?Kaj ti nebu dosadno,zemi i mene za društvo