• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
148
Ljeska, ovak u mojem Turopolju, oko Uskrsa i Bozica:
Hrascanima velika fala za ocuvanje tradicije (Andriji, Andriji, Ivanu.......)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,484
Malo sam umoran jer sam do tri gledal utakmicu, a bolje bi bilo da sam prešel do podruma. Poslušam stalno kak smo imamo problem jer stalno igramo u grču i nismo opušteni, Imam za Dalića prijedlog za opuštanje koji nigdar ne omane. Ili se nadudati ili naduvati. Njegovo inzistiranje na poniznosti i strpljivosti ne daje baš puno optimizma da bu dobro završilo.

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
148
Čak i uz tu jezičnu barijeru - Hrvati i Zagorci su si navek dobri bili...... ;)
Prestigel si me; vu podravine sem vojsku sluzil. Ljudi i zenice; se smo se sporazmeli kaj je bilo trebalo. Sad se mislim "dragi Bozek jel mi to se trebalo".
Smrkavec sem bil, pak sad o tom palamudim; tuj po forumskom papiru.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,794
kad smo kod utakmice.

Rođak ima karte za subotu za utakmicu protiv Gane.
Skontal je da mu se preklapa sa njegovim vjenčanjem pa ne može iči.
Ako neko želi umjesto njega, vjenjčanje je u Karlovcu.
Cura se zove Sara i ima plavu kosu.

Najnoviji postovi

Na vrh