• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
150
fulal sem, nek si mlajsi pogledaju, moremo kak Ziga medjimurski veli svi smo pak kajkavci.
Lijepo vrijeme bilo pa proslo:
I rusku i jabuku khm...

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
150
Ljeska, ovak u mojem Turopolju, oko Uskrsa i Bozica:
Hrascanima velika fala za ocuvanje tradicije (Andriji, Andriji, Ivanu.......)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,484
Malo sam umoran jer sam do tri gledal utakmicu, a bolje bi bilo da sam prešel do podruma. Poslušam stalno kak smo imamo problem jer stalno igramo u grču i nismo opušteni, Imam za Dalića prijedlog za opuštanje koji nigdar ne omane. Ili se nadudati ili naduvati. Njegovo inzistiranje na poniznosti i strpljivosti ne daje baš puno optimizma da bu dobro završilo.

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
150
Čak i uz tu jezičnu barijeru - Hrvati i Zagorci su si navek dobri bili...... ;)
Prestigel si me; vu podravine sem vojsku sluzil. Ljudi i zenice; se smo se sporazmeli kaj je bilo trebalo. Sad se mislim "dragi Bozek jel mi to se trebalo".
Smrkavec sem bil, pak sad o tom palamudim; tuj po forumskom papiru.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,796
kad smo kod utakmice.

Rođak ima karte za subotu za utakmicu protiv Gane.
Skontal je da mu se preklapa sa njegovim vjenčanjem pa ne može iči.
Ako neko želi umjesto njega, vjenjčanje je u Karlovcu.
Cura se zove Sara i ima plavu kosu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,747
kad smo kod utakmice.

Rođak ima karte za subotu za utakmicu protiv Gane.
Skontal je da mu se preklapa sa njegovim vjenčanjem pa ne može iči.
Ako neko želi umjesto njega, vjenjčanje je u Karlovcu.
Cura se zove Sara i ima plavu kosu.
Umjesto njega na vjenčanje ili na tekmu 🤔

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,596
Da se malo smanji potreba za stranim radnicima u HR:

1000044492.jpg

Koja bi pjesma najbolje odgovarala uz ovakvu objavu?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,242
Nažalost, to je samo nastavak i "kasna faza" deindustrijalizacije koja je započela prije više od tri desetljeća.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,596
OK, pa ako se več svako malo gase radnja mjesta, uzduž i poprijeko HR, gdje bi ljudi nazovimo to tako radili i zaradili:
- Da li se "u glavama onih na vlasti" barem razmišlja o uvozu malih štamparskih strojeva i matrica, na kojima si budu građani HR u svojim kućama, jer radna mjesta ubrzano nestaju, makar naštampali novac? Novac s kojim se budu s obitelji uputili u nebrojene trgovačke centre, koji i dalje širom Hrvatske niču kao gljive poslije kiše, ili novac s kojim si ljudi budu platili režije, platili rate kredita itd.? Koji je dugoročni plan za taj dio naroda?
- Da li sam ja u specijalnom sljepilu i poremečaju, pa zapravo ne kužim da nam novac svakodnevno generiraju beskrajne rasprave tko je bio veči zločinac, partizani, ustaše, četnici, petokraka, samo se za taj novac treba sagnuti i ubrati ga, kao gljive poslije kiše?
- Što je slijedeče na redu za gašenje u HR od tzv. Industrije?

PS
Polako počinjem kužiti, zašto je kćerka jedne od mojih sestrični u HR zvršila fakultet, pa otišla u Kanadu. Tamo se zaposlila kao blagajnica u super marketu.
Istovremeno mi za sad u našem supermarketu imamo več dva blagajnika, ne poznam te ljude iz daleka previše dobro, ali mislim da su iz Nepala.

Hrvatica sa završenim faxom ode u Kanadu za blagajnicu u marketu, a nama dođu dva stranca, tko zna kako pismena radnika izdaleka. Hebem te živote...

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
173
Postavil temelje za 200 bogatih obitelji..a za ostale crkavica...🤮🤮🤮🤮
Nema 200 bogatih hrvatskih obitelji, ali ima 200 bogatih stranih obitelji koje upravljaju hrvatskom i hrvatskim gospodarstvom. Oni se ne spominju u medijima koji izlaze u RH pa ne znaš za njih, nisu ti rekli da postoje. Znaš li tko je vlasnik kauflanda, lidla, PBZ-a, Zagrebačke i drugih banaka u RH, MOL-a? Ne znaš, kao ni ja. Oni su problem samo to nećeš pročitati u medijima nego će te usmjeravati na 200 fantomskih obitelji.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,596
"Ne treba pretjerivati u takvom znanju, jer svima je dostupno, kao i poimenično bjelosvjetski vlasnici spomenutih stranih tvrtki, banaka itd...
Nismo baš tako jako glupi i neuki, makar su nas napale vručine koje tome potpomažu, ili se mi samo tome blaženo prepuštamo."
Primjer od umjetne:

1000044508.jpg

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh