• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
išal pozdravljat nove članove, ali previše je toga...
daj radlera Đurđa, žedan sam ko graba!!

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđa daj ekipi po želji ja odoh na popodnevno njonjanje pošto na večer moramo skratiti jednu prasicu od 200kg,nekakva pustoš u hladnjači,ostala samo pernata živad,nema od toga sreče,jedan Radler molim,čujemo se ako ne obrežem koji prst:drinkers::drinkers::drinkers:

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,393
Đurđa daj ekipi po želji ja odoh na popodnevno njonjanje pošto na večer moramo skratiti jednu prasicu od 200kg,nekakva pustoš u hladnjači,ostala samo pernata živad,nema od toga sreče,jedan Radler molim,čujemo se ako ne obrežem koji prst:drinkers::drinkers::drinkers:

hehe ja pa sad idem dedi na kolinje :p
naravno,idem samo jest jer mi se gadi kad se svinja kolje :/

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđaaaaaaaaaa pojačaj klimavi uređaj i daj nešto ohlađeno za piti,sad se pospremilo od kolinja i sad ne proturam surlu van do odlaska u štalu,grlim ventilator kao najmilijeg ljubimca:partyman::partyman:

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,508
hehe ja pa sad idem dedi na kolinje :p
naravno,idem samo jest jer mi se gadi kad se svinja kolje :/

Joj vidi mimozice budi muško i dojdi tam pred svinju i reci u sebi *joj al ću da te koknem* eh ajde đurđa jedan osječko black radler išo po travu za ovce iz mene se curi

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Pozdrav ekipi ,ja sam na sokiću,iščupao sam kutnji zub ,majku mu što je bolio,Đurđa daj dečkima po želji ja poslje moram početi sa alkoholom dezinficirat ranu :partyman::partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
iščupaš zub, pa piješ sokić?!?! :shock:

pa i baba zna da se rakija u tom slučaju pijucka :partyman:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
e sad popustile inekcije sad može i malo alkohola ali umjereno jer vani je veliki +,Đurđa ja budem Radler a ekipi po želji ali laganini:drinkers::drinkers::drinkers:

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,393
aj i meni...ujutro smo se spremali u šumu,ja brzo otkapčio gajbu pa malo ludarija po livadi i onda se sopeljam ko luđak do doma i zakopčam gumenjak i tak ostavim,zove tetak da bude sad došo zidat,e onda tata veli da otkopcam kola i opet stavim gajbu gore :p
:finga::weedman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
huh ja scjepao i srezao panjeve i hrgane u jutro...
zatupio lanac...
nabrusio lanac...

bio u šopingu u karlovcu, nakupovalo se vinobrana, strech traka, konačno sam naletio na trakice za temperaturu mjerit...

sad ručak, pa odmor, pa odoh trubit sa limenom glazbom u povorci na Karlovačke Dane piva!!! :partyman: :partyman: :partyman:

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,508
aj i meni...ujutro smo se spremali u šumu,ja brzo otkapčio gajbu pa malo ludarija po livadi i onda se sopeljam ko luđak do doma i zakopčam gumenjak i tak ostavim,zove tetak da bude sad došo zidat,e onda tata veli da otkopcam kola i opet stavim gajbu gore :p
:finga::weedman:

eh ti uvijek nemas srece ja dns podmazao balirku i spremno za baliranje usput cmaknul jenu šalicu kave

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,393
đurđa,daj šalicu kapučina od vanilije i 8 onih paketiča šečera :3

eh ti uvijek nemas srece ja dns podmazao balirku i spremno za baliranje usput cmaknul jenu šalicu kave

evo sam sam došo opet s traktora ,tata i deda su na sprovodu a ja i mama smo poskidali crijep sa kuružnjaka jer če se krovište s garaže gore spojit.,..i opet sam ludoval po livadi :p joj kako ču se jedanput rasipat ko pi****

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,508
đurđa,daj šalicu kapučina od vanilije i 8 onih paketiča šečera :3

evo sam sam došo opet s traktora ,tata i deda su na sprovodu a ja i mama smo poskidali crijep sa kuružnjaka jer če se krovište s garaže gore spojit.,..i opet sam ludoval po livadi :p joj kako ču se jedanput rasipat ko pi****

Ja sam se skoro jednom se sa tomekom prevrnul ko taliban jer sam ga malo nakrenal i mogal sam se razletiiit ko luđak al srećom nisam i još sam živ :mrgreen:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđa daj Radler,ekipi po želji,alaj se nočas bude njonjalo,čak i nešto kiše pada:drinkers::drinkers::drinkers:

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,393
evo i mene...danas bili u Kladarama na vatrogasnom natjecanju i odnesti 4. mjesto...prokleti konji na štafeti su bili spori a vježba je bila vrhunska...prokleta sreča :weedman:
daj đurđa opet kapučino ...znaš več koji pijem

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
koja pustopoljina u birtiji,Đurđa daj ekipi nešto za lokati,gdje su svi nestali pa bude Đurđu depresija čopila:supris::supris:

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,393
koja pustopoljina u birtiji,Đurđa daj ekipi nešto za lokati,gdje su svi nestali pa bude Đurđu depresija čopila:supris::supris:

imo vatrogasnu vijezbu pa smo po običaju ošli do marine u birtiju :p
daj mi gusti s šlagom kad mi več frendovi nisu dali da pijem :rolfer::lol:

Najnoviji postovi

Na vrh