vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Pusti ti na njega ono "dom dom dom yes yes yes " od kinga da vidiš kak bu muknul
A da vidiš sa vatrogascima,oni bi ih trebali imatiPobrisali koliko smo mogli, sredio struju, naložio i kamin i klime na max da se brže suši, još bi bilo super kada bih negdje našao isušivač za unajmiti.
Kod mene je bilo 8 bara pa sam morao u šahtu ugraditi prigušnicu. Mislim da bi trebao biti u kući pritisak 4-5 baraPojma nemam koliki mi je pritisak u vodovodu
Grecov spoj sam zamijenio, ista stvar. Onda sam "cuknuo" ovaj dio što sam zaokružio, vratila se v koja je bila ranije. Kako se zove ovaj dio? HvalaVidim da još nema odgovora. Tražio sam na svojem kompu slike, ali ne mogi ih naći, ima toga previše. Dok sam takvo čudo slagao jednom poznaniku, ja sam ga preradio. Trafo je bio dobar ostalo je shebao kratkim spojem. Ubacio sam novi most, @ZJ je ispravno sugerirao ja sam ga malo cimnuo, kak i on mene puno put poteže za rep 🙃.
Dakle ako je ovdje trafo još dobar ubaciti novi ispravljački most, kockicu i spreman za nove akcije.
Mjeriti otpojeni trafo sekundar izmjenično, ako je OK kockica (grecov spoj / ispravljač je par kuna). To što su švabe ugrađivali i tiristore i ostalo nije baš za sve naše šupe i garaže. Meni je susjed vratio grudu ugljena od mojeg posuđenog mu punjača da napuni golf 3... Prije puno zima 🙃👋.
PRC or the People's Republic of ChinaKoja bi ovo bila država proizvodnje?