Ovo nisam radio danas, ali mi je problem aktualan... Imam u kuhinji ispod sudopera niskotlačni gorenje bojler tiki 5l. Problem je da mi već par godina, od kad sam zamijenio miješalicu koja je curila, nakon zatvaranja vode, bilo tople, bilo hladne, na slavinu voda curi još 3-4-5 sekundi. Kako mi je to sve više išlo na živce, kupio sam novu kartušu, zamijenio, potpuno isto ponašanje. Onda sam nedavno kupio drugi bojler, isto za postavu ispod sudopera, spojio ga i sad mi nakon zatvaranja slavine voda curi i postepeno se zaustavlja oko 10-15 sekundi!? Probao sa starom kartušom, isto 10-15 sec. Probao sa starom pipom koja je curila, isto. Pa koji vrag je to!? Čitam po nekim forumima kažu da je to normalno. Meni to nije normalno i ne sjećam se da mi se to ikad prije dešavalo da za 2 deci vode iscuri još barem pola litre.
Spojio sam plavo na plavo, crvenoi na crveno, za kratku cijev sa pipe piše da ide na kutni ventil, spojio sve kako treba, barem ne mogu vidjeti ništa krivo.
Imate li kakvo iskustvo ili savjet u čemu je problem? Ostaje opcija kupnje nove, najnovije pipe, ali glupo mi je samo ulupavati novce, a nisam optimističan da će to pomoći.
Hvala.