Bobo kaže:Inina 3-ka je najgore ulje sto se kod nas moze kupiti!
To se toci u manje IMT traktore, i u nista vise! Mozda ako imas 4-taktnu frezu ili neki slican stroj, ali za veliku mehanizaciju to nije...
robert kaže:torpedo dobro radi na tricu,prije sam sipao valvoline,kad sam uzimao u vecim kolicinama,sad me zapala trica.
evo sto se tice potrosnje goriva.od 8 ujutro do 8 navece torpedo u sjetvi potrosi 33 litre gorive,pa da vidim ko moze bolje,ali ne zaboravite...92ks... 8)
robert kaže:torpedo dobro radi na tricu,prije sam sipao valvoline,kad sam uzimao u vecim kolicinama,sad me zapala trica.
evo sto se tice potrosnje goriva.od 8 ujutro do 8 navece torpedo u sjetvi potrosi 33 litre gorive,pa da vidim ko moze bolje,ali ne zaboravite...92ks... 8)
jel to onaj traktoric, ili samohodna s 5 ks briggs motorom, ako je ova druga onda ti malo previse trosi ili si taj podatak izbacio ovak od sale. ja imam od briggsa 3,5 ks i neke bezvezne pumpe napravljenu napravljenu pumpu za zalijevanje povrtnjaka , i taj motor mi radi cca sat i pol s 1 litrom benzina, no opterecenje je puno manje nego kad se taj motor koristi na kosilici.2.75 litara na sat troši moja MTD samohodna kosilica za travu