• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Pa da se držimo teme:
"Sve stvari u našem životu, koje stvaramo dugo vremena i s mnogo energije, stvorene su u pijesku.
Trajni su samo naši odnosi s ljudima. Prije ili kasnije doći će val i odnijeti ono što smo sagradili s tolikim trudom. Kada se to dogodi moći će se smijati samo oni koji će se imati s kime držati za ruke."

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Komunizam i antifašizam su isti prsti jedne ruke......Od ideje i koncepta sve je to NAŠE, nije ni moglo bolje završit nego padom i propadanjem i Juge i tvornica, pa ipak je to sve vodio PROVJERENI partijski kadar u većini slučajeva pod:
1. podoban
2. nestručan i neuk
3. kradljiv i lopovski

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
“Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Sveti Antun Pustinjak

Mislim da je to vrijeme došlo, i nažalost sve više čujem ljud kažu ,a što ćeš, takvo je vrijeme došlo.
Moj savjet ljudi ne prepuštajte se vremenu i okolini,i ne krivite druge ni okolinu nastoje biti mudriji i odvažniji.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Komunizam i antifašizam su isti prsti jedne ruke......Od ideje i koncepta sve je to NAŠE, nije ni moglo bolje završit nego padom i propadanjem i Juge i tvornica, pa ipak je to sve vodio PROVJERENI partijski kadar u većini slučajeva pod:
1. podoban
2. nestručan i neuk
3. kradljiv i lopovski
Ako ja tebe sad dobro kužim, tebi bi izgleda još i danas najviše pasao fašizam, s poglavnikom i njegovom svitom. Povijest je odavno pokazala prijezir na njih, makar se još uvijek neki pa i ovdje trude prikazati da su to bili "pravednici u svakom pogledu". Fašisti, ustaše... i antifašisti su za nekoga ovdje kao jednaki.
Ha dobro, neka se ljudi raduju...

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Ako ja tebe sad dobro kužim, tebi bi izgleda još i danas najviše pasao fašizam, s poglavnikom i njegovom svitom. Povijest je odavno pokazala prijezir na njih, makar se još uvijek neki pa i ovdje trude prikazati da su to bili "pravednici u svakom pogledu". Fašisti, ustaše... i antifašisti su za nekoga ovdje kao jednaki.
Ha dobro, neka se ljudi raduju...
Krivo misliš prijatelju, nikad se nisam ponosio ustaštvom.... A to što si ti pomislio govori više o tebi nego o meni.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
"partizani i četnici,svi zajedno nesretnici, skupa s njima i ustaše do grla se svi usraše, jedni druge treće i četvrte mrze ,a nikako da vide da ih iste baje sve odozgor guze"
Vidim da svi imaju svoje favorite, jedino ja ovdje ostade nesvrstan,ko afričke nerazvijene zemlje. Aj živili:ppozdrav:vi meni svi skupa.:hahah:nemogu da se ne smijem.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@H&S ništa ja ne mislim, samo čitam što si prije napisao i izjednačavaš.
Ako ti glorificiraš ustaštvo i fašizam, onda smo sigurno i više nego prijatelji.

"partizani i četnici,svi zajedno nesretnici, skupa s njima i ustaše do grla se svi usraše, jedni druge treće i četvrte mrze ,a nikako da vide da ih iste baje sve odozgor guze"
Vidim da svi imaju svoje favorite, jedino ja ovdje ostade nesvrstan,ko afričke nerazvijene zemlje. Aj živili:ppozdrav:vi meni svi skupa.:hahah:nemogu da se ne smijem.
Nisi ti nimalo nesvrstan, ali nevažnio, nije bitno. Pouka svega je da u HR u umovima još uvijek caruju demoni prošlosti.
Smij se i uživaj, smijeh je lijek :ppozdrav: (y)

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Prijatelju ti gajiš predrasude i stavljaš mi u usta riječi koje nisam napisao a isto tako ti zaključuješ i misliš, što to ja mislim...... Tvojom analogijom, ili tvojom logikom bih ja sad trebao "misliti" da si ti nekakav stari partizančina, skojevac, komunjara..... ali vidiš, pa ja to za tebe ne mislim i nemam prema tebi ni prema tvojim stavovima PREDRASUDE. Nije Nije sve tako crno bijelo..... pogotovo u ratu ili ratovima, koji su hvala Bogu iza nas, ali pamtimo....

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Nisi ti nimalo nesvrstan,
Puno više nego mislite sam nesvrstan, ali stvarno, svi imaju svoje pluseve i minuse,istina je obično negdje na pola puta, ali dobro ako vama je lakše razmišljati na taj način da sam svrstan nek vam bude.

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@Viduka OPG , usprkos svemu gdje ponekad i ne nalazimo zajednički nazivnik, ja i dalje u Vama osobno, kao forumašu i "kolegi" vidim samo nemjerljivu ljudskost, dostojanstvo i poštenje.
Sve drugo za mene tu pada u drugi plan i postaje nebitno.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ja bi riječi fašizam i antifašizam zabranil koristiti. To su danas postale riječi koje se koriste
samo za nekoga denuncirati i poniziti. Značenje je isprano i silovano do bola. Smokvin list, ništ drugo.
npr. Putinov antifašizam je baš ono....antifašizam. Za debeljka iz gornje Koreje su svi fašisti....primjera koliko hoćeš.

Najnoviji postovi

Na vrh