U mojem potpisu stoji pjesma, i stvarno sam ponosan.....
Napisal sam nekad negde da bum ja dugo živel jer imam dječju pamet i sa djecom se najradije družim.
Tu susjedna djeca su rado kod mene, ima ih par koji svaki dan navrate. Ovaj koji sad završava školu za vozača je jučer uspješno položil C kategoriju i ponosan sam i na njega mada nije moj.
On je zadnji od ekipe koji još ide u školu i kroz koji mjesec i on bu moral na posel......
To su sad več veliki mudonje, nisu visoko obrazovani več spadaju u red "niže rangiranih" i čitav život budu radnici koji budu svojim ručicama zarađivali za kruh ali stvarno sam ponosan na njih jer su vredni, spremni pomoči i svestrani u mnogim poslovima.
Ja sam se trudil uvijek odvojiti neko vrijeme za njih. kad su bili mali znal sam upaliti traktor, staviti ga u spore i dati im da se vozikaju po polju, napravil im kučicu od drveta, napravil im priključke za vozila s kojima su se igrali, popravljal zajedno sa njima kad su nekaj strgali, kupil sam neki auto da ga bum slagal, oni su se igrali u njemu, hodali po krovu i haubi dok ih nisam videl, natočili su pun motor vode i pun rezervar, nisam vikal na njih, i danas se smijemo tome, kasnije kad su malo odrasli pomagali su u radioni, onda sam auto svoj otpisal, natočil im goriva da se uče......, ako se išlo kam u šumu bil sam s njima, puno puta smo ga dovukli doma, onda smo krenuli s motoričima i motorima za teren kojih je i mene malo strah.......
Dozvoljaval sam im sve i imal povjerenja da nebudu napravili glupost. I nisu, i ponosan sam i zbog toga na njih.
Otišlo je tu dosta financija i dosta vremena ali ne žalim ni za jednom kunom ni za jednom sekundom.
Naravno, ta djeca imaju i svoje roditelje koji su ih na sličan način odgajali. Išli su u školu, družili se s drugom djecom ali nisu poklekli utjecaju okoline i interneta.
Ako ostanu takvi kakvu do sad bili ja bum s ovog svijeta sretan otišel..............
Gledam tak malo slike koje su se skupile kroz sve te godine i teško mi odabrati koju podjeliti. Dal sa sanjkanja, kupanja, vožnje, fešte, posla..... Nekak mi ova jedna od dražih.