B
BAGERISTA
Guest
Sad sam pod strogim nadzoromrofl):rofl):
:icon_e_biggrin::icon_e_biggrin:nema da mrdaš,,,,,,,,,,,,,:x: ima da te razotkriju u tren oka....
Sad sam pod strogim nadzoromrofl):rofl):
:icon_e_biggrin::icon_e_biggrin:nema da mrdaš,,,,,,,,,,,,,:x: ima da te razotkriju u tren oka....
Žuti, iz nekog nepoznatog razloga se pojedine slike pojavljuju u ogromnoj rezoluciji iako se specificira kako treba kod uploada.. Nije Bučina greška..
Uspjelo ih se smanjiti na potrebnu veličinu ponovnim uploadom.
LP svima sa problemima s uploadom slika..
Ja sad neznam dali ti nevidiš , ili se praviš da nevidiš , postavio si pojedine slike u rezoluciji koja nestane na dva monitora a ne na jedan.
Tko ima sporiju internetsku vezu takve slike nemože ni otvoriti. Općenito rezolucija veća od 800 x 600 usporava rad foruma
Imaš 2400 postova i neznaš ( ili nećeš da znaš ) kolika rezolucija treba biti za postavljanje slika.
Onda se čudiš što su ti postovi obrisani .
Molim te lijepo da prepraviš slike koje su u prevelikoj rezoluciji.
Nemoj komplicirat jer sam vec razgovaro o tome s forumasem muhanicarem da mi nekad bez obzira kako stavljam sliku izbaciju tak veliku i znam nekad ju obrisat i ponovo stavit i opet je ista tak ogromna ja se ispricavam zbog tog ako je moja greska i ako treba obrisi sliku koja je ogromna al ove normalne i poruke mi ne diraj jer nece bit dobro da si neznam ko jer mi fali puno tog a bilo je ok tak da smiri tenzije!!
Zato imamo i moderatore da srede takve stvari i ako je do moje greske neka me opomene!!
Ja sam prepravio slike da ti pokažem da se može , treba malo vremena i volje , moderatori služe da pomognu kada negdije zapne , ako nešto neznaš pitaj.
Ti nisi ni probao prepraviti sliku , šta bi sad moderatori trebali raditi stvari koje je se tebi nedaju.
Malo se smiri jer imaš premalo godina da se jako živciraš , a i ove prijetnje nisu baš primjerene .
Opet ponavljam ako nešto nije jasno samo pitaj i niko ništa neće brisati.
Pa zato postoji opcija " pregled poruke " da se može vidjeti dali je slika dobro postavljena ili ne.
Nemogu vjerovati da se dva puta za redom ponovi ista greška .
Sve ok samo kopiraj ono IMG pa imaš odmah sliku a ne samo linkove :
Naprimjer