- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,951
Da ja sam donio stare pakne i oni zalijepe novu oblogu inače za torpeda bi došle nove blizu 1000 kn.
jel se to ide tamo desno prije one pizzerie sahara,za cvetkoviće i domagoviće...:scratch
Da ja sam donio stare pakne i oni zalijepe novu oblogu inače za torpeda bi došle nove blizu 1000 kn.
Valjda neki stariji tip, pa .........Muhanicar , zakaj on ima na vezi truba -anker ploča tak malo vijaka?
Nije problem taj dio šarafa izvaditi, jer su oni bušeni skroz tak da.......mislim da je dio šeafa ostao unutra u navoju, to me ždere... valjda bu moj mehaničar to znal riješit...
naravno da je lako novi ušerafit, al kako puknuti izvadit
Pakne - bumo zanitali, pa ćemo vidit kolko to traje... malo sam se istrošio sa djelovima, a i več sam nervozan, htio bih se vozit kaj prije
Obloge pakne su 100-tinjak kn Cobest i nemaš brige.
Pošto su kod tebe doboši novi, mislim da ti treba standard :scratchMore broj,,,od firme,,,di ima za uzet,,,i dali imaju razne debljine.......:scratch
Pošto su kod tebe doboši novi, mislim da ti treba standard :scratch
Broj sam ti več dal, ali evo opet. 048 697 324
jel se to ide tamo desno prije one pizzerie sahara,za cvetkoviće i domagoviće...:scratch
I ne sumnjam,,,,da neče bit kako triba,,,,vidin ja da ste si vi tamo dali u ozbiljan posa,,,,,i mogu reč,,,da ovo ča ti delaš s tom kabinom,,,bi malo ko se upustio,,,jer je stvarno bila izvijena,,,,ali ako imaš volje i želje,,,na kraju češ bit sam sa sobom prezadovoljan,,,,vijeruj mi.................
Zato samo gas...........i ne staj nikako,,,gušt je gledat slike,,,kako se dela sve tako reč na novo.............:supz:artyman:
A za moju da,,,mogu reč da če bit bolje odrađena ova tvoja,,,,vidit češ,,,i još kad zalije crvena,,,,,,,,,,,,,,sijaj,,,do neba,,,,ako imaš kojeg druga,,,da ima komoru,,,unutra je farbaj,,,,,,ne žali par sto kuna............8)
., lipi pozdrav mome forumskome prijatelju Josipu!
., svaka ti čast "majstore" u odradjivanju pikanterija oko tvoga traktorića!
., eh da, dobro si napisl da si dosadan ko klop!!!., uh i ja sam isto dosadan ko klop!, zato se nas dva doniklje i razumimo.-
., sretno sa delom u koga ni najmanje nesumljam da će bit odradjen ko bonbončić!!!
., aj Bog!, čitamo se ..., ljubi nu predivnu ženicu!!!.-
Uzeo si pocinčani lim za blatobrane? Koji je to tako dobar limar? Radi žlijebove, limariju na kućama?
jel zna netko kaj piše u zakonu, jel onda žuta rotirka obavezna na svim traktorima,
ili to još nije na snazi kod nas?
Mislim da to treba samo ak se vozis po glavnim cestama pa treba biti upaljena, al i ako se ne vozis svim trakotrima rotirka fino pristaje
pitam zato što:
-u Sloveniju nemreš bez rotirke (EU jel, al to me ne zabrinjava do 2014, 2015..)
-mislim da svi novi traktori imaju tvornički rotirku
s druge strane, komunalci u mom gradu uredno imaju na traktoru rotirku, al još nisam vidio da je upaljena...
pa sad dok još kabina nije pofarbana, a u izradi je, ne znam dal da još i to nakalemim...
bem mu miša, bankrotirat ću...
mislio sam na stalak, zadnji lijevi kraj kabine, negdje u visini krova, tako da ne štrlji preveć preko, a da mi po mraku ne blješti u kabinu...
IMT 533, kabina Orašje...
hvala dečki na savjetu artyman:
a da kupiš onu magnetnu..?