baltazar 3
Član
- Tu od
- 2 Kol 2012
- Poruka
- 167
decki dal se ova stakla moraju kupit sa rupama i po njima radit kabinu ili ovi staklari mogu napravit rupe gdje treba:icon_scratch:
Pa ima na Njuškalu ovih kaj imaju več gotova stakla po tipovima kabina al mogu ti i po tvojim mjerama-šablonama izrezat i izbušit rupe kak trebaš
e jebiga punch):
a i svaka staklarska radnja ti može napraviti takvo staklo po šabloni (duplo ljepljeno 6mm kao kod prve šajbe na autima), bušenje rupe plačaš po komadu, samo šta je to jako nekvalitetno i skupo
ajojjj skupo i kvalitetno ne ne punch):
meni ti je on u 2 navrata radio za ferbusona (orašje kabina 90g, stakla na šerafe) gornju šajbu šta se otvara, uzimao je oba dva puta po 250 kn, staklo nije kaljeno bilo, malo jače lupiš vratima ili na oranju i ono popuca na strehe.... i na kraju, igrom slučaja, nađem orginal staklo u sekri za 130kn, duplo jeftinije
nekad ispad original jeftiniji od bilokakvih sporednih zamjenskih stvari:icon_wink:
e točno takoimam ja jedno staklo na vratima razbijeno i zamjenjeno pleksiglasom, moje iskustvo nije najbolje, brzo se zamuti i podlozno je vremenskim uvijetima! ali neigra mi ulogu jer je na vratima pa ih preko ljeta oupce nemam na traktoru, no razlika se vidi i to drasticno!
e točno tako
Niska razina kvalitete konkretnog primjerka.