Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
ovu za 900 kupis bez konzola koje ti moras sam napraviti a za ovu sa konzolama neznam cijenu na njihovoj web stranici ima lista traktora s kojima su vec radili i za koje ti mogu napraviti konzole a sta je s ovima na koje nisu radili
1. Duzina poluga prednje hidraulike,
2. Visina dizanja prednje hidraulike,
3. Tocka kopacanja hidraulicnog cilindar na poluge hidraulike, na kojoj udaljenosti od oslonca,
4. Kad ovo budem zano lako cu odrediti ptreban hod i silu cilindara,
Uglavnom moraju, ako su montirani ispred, jer dižu na uvlačenje.
Ako ih je moguće montirati sa zadnje strane, mogu biti i plunger cilindri (tak ima Same tvornički izvedeno).
Nezam sto si kupio, i kako za preuzimanje, gdje se moze preueti u HR, po kojoj cijeni,
Sad sam vidio, 145mm hod, bojim se da nije premali hod, pa cu morati raditi jacu konstrukciju, a ja imam prostora za vece cilindre, na vezi samo, ako bi bilo lako oko dostave mozad se i odlucim,
Pa čuj, on ih je imal na prednjoj hidraulici, pa onda su valjda dosta.
Mogu ti ih poslati dostavom na neku adresu blizu granice (ili na kiosk Tiska), pa ih onda podigneš i preneseš.
Pa čuj, on ih je imal na prednjoj hidraulici, pa onda su valjda dosta.
Mogu ti ih poslati dostavom na neku adresu blizu granice (ili na kiosk Tiska), pa ih onda podigneš i preneseš.