blatobrane sam kupil pre bjelovaru (Ždralovi) ,materjal je od plastike povezan vlaknima...od takvoga matejala su rađene nekadašnje prskalice...
http://www.moto-vinkovic.hr/
a nosači su vlastita izvedba , tata i ja radili ...![]()
ja bi treba vidit,,,dali se da šta na mojem agriju napravit,,,jer je dosta blizu konzola od prednjeg utovarivača,,,,pa da se izmijerit,,,,ali je pitanje koliko mi mijesta ostaje između.........
Matija skidam ti kapu stvarno su ljepo ispali,,,,i mogu reč da je stvarno lipo za vidit,,složeno za deset +....:supz::supz:
ja bi treba vidit,,,dali se da šta na mojem agriju napravit,,,jer je dosta blizu konzola od prednjeg utovarivača,,,,pa da se izmijerit,,,,ali je pitanje koliko mi mijesta ostaje između.........
Daj mi reci koliko su te došli ovi blatobrani,,, :?::?:
Još malo i imaš novi traktor......................artyman:
artyman:samo pomalo,,ali sigurno..
Ali stvarno ispalo odlično..
ZA traktor koji ima prednji utovarivač moraju biti zakretni blatobrani a ne fiksni..
Nemorajubiti zakretni. Šogor na Zetrou 6340 ima prednji utovarivač Trac Lift 220 i nema zakretne blatobrane,i još si je povečao na prednjemu kaju da može više skretat.
Živio ti meni![]()
Ako mi nevjeruješ poslikam ti pa češ se sam uvjerit,neskiraj nepričam gluposti
Nemoraš slikati..
STavi ti na svoj DF utovarivač,i ako nemaš pomične blatobrane probaj još povečat špur kotača i onda skreči...
Imam na DF-u pomične i to je tak original,i neznam baš da bude tak skoroprednji utovarivač. I da povečali smo špur na kotačima za nekih 10cm a na cilindrima je to to oko 1cm i još se može ima još mjesta između kotača i haube. Nismo više hteli radi toga da se nebi kardani od prednjue vuče nešta potrgali kad bi bila prednja vuča uključena a naglo se skreče
...
a za člana ZJ jedno veliko HAHAHA ,baš ti znaš kakva je kvaliteta a nisi vidio niti ih imao u ruci:madmana::madmana:
Ma jooooooooooooooj z vama svima!!!
Napraviti samo jake nosače i na njih nabavite one gume koje koriste transportne trake i samo ih ušerafite gore, ljudi moji nema boljih blatobrana od takvih, ja sam s svojima zapinjal po šumi, sve ih spovijao več više puta, al i dalje su na traktoru kak i prvog dana, u potpunosti služe svojoj svrsi, nema blata na haubi i staklima, a jeftini da jeftiniji ne mogu biti, samo da barem imam doma još takve gume bar 100 m, svi bi vi imali napred jeftine, a dobre blatobrane![]()