• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prednji blatobrani za traktore

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
evo kako su kod mene original na zetoru,to je isto neka guma debela oko 1cm i dosta je meka, nešto slično kao kod ŠANANE.

učvršćeni su na dva mjesta.na vrhu i na dnu

i dokaz mekoće nije baš da se vidi ali i na mali stisak blatobran dođe do gume

kako ovaj tko je slikao ima dobre klompe:lol::lol::lol::lol::lol:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Kaj je ovo od APNa 4 :lol:

E blizo si , od dva APENČEKA :lol::lol::lol::lol: šala ,,,,,,,,,,,,,,,, kupio za sitne novce nekada od ursuza , nove bila samo temeljna boja , malo povario držaće i drže i do dan danas :p

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
e sad si mi dao ideju. ganc novi stoje doma u garaži od ursusa 360. mislim da će sljedeći tjedan ako nađem vremena biti na 539. da me baš ne šamara blato dok ga rastegnem na cesti.

kolega matija svaka ćast na blatobranima. ipak će stakla biti puno čišća. a i kabina odozgora.
meni je žao što sam morao na velikom mf-u skidat. jer su fiksni i nebi mi zapinjali za utovarivać, nego dok jedan kotać dođe u grabu drugi napne u konzolu utovarivaća, jer mi je dosta naprijed utovarivać. ali ako bog da utovarivać ću mijenjat za nešto novije i jaće, ali i duže. da mogu i blatobrani gore. jer dok orem pa izađem na cestu malo gasa i eto moram palit brisaće i prat stakla da vidim kud se vozim :mad:
sva sreća još su kao novi i ćekaju bolje dane.:finga:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
evo i ja sam levoga nosača napravil,još samo desnoga dok kupim si cevi i pločevine
i po blatobrane pem u moto vinković
sam1042.jpg

sam1043i.jpg

sam1044o.jpg

ove matice su privremeni podmeti,bum del pikse kaj bum zrezal od cevi,a lajtung od kočnice ide v gumenu cev :)
valda zutra idem po blatobrane i po cevi kaj to rešim prije početka škole

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
nebu,sad je na 2 šarafa al bude na 4 šarafa,probal sam lupiti malo jeje zvibriralo
al ono malo ne jako

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
nebu,sad je na 2 šarafa al bude na 4 šarafa,probal sam lupiti malo jeje zvibriralo
al ono malo ne jako

U vožnji kad če se kotač trest,sve če to vibrirat,preslabe cijevi si stavio...
Još kad dođu blatobrani gore,neče to bit dobro,,

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
U vožnji kad če se kotač trest,sve če to vibrirat,preslabe cijevi si stavio...
Još kad dođu blatobrani gore,neče to bit dobro,,

Se bu to dobro!!!8)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Se bu to dobro!!!8)

Samo nabo dugo8)

A kak si sfrkaf ovu cef iznad gume,a nemaš blatobrana pa neznaš putanju kak ide??

I kakve blatobrane buš stavljav??

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
plastične,onakve kakve ima matija case
ali moraju biti od 28 cola,kak sem ju frkal,vupral sam ju v zadnju vuču i tak sam ju frkal,namučil sam se,al baš ak bu sila lupim par put z čekićem vekšem kaj pe kak i blatobran
a ak nebu lik mogel napraviti blatobrane za 28 colnu gumu onda bum otišel k jakopicu onda bum tam zel
ili zna možda ko gde ima jeftiniji blatobrani

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Jeftino bi ti?
Transportna guma/traka...samo ju našerafi na nosače, prejeftino i nebu ti žal dok strgaš :)

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
Nebu to strgal samo tako, s tom gumom ako je armirana sajlom moš 565 izvuć i iz malo veće grabe, za blatobran je bitno da nosač bude dobar, da nevibrira i nije preblizu točku. Ako nije tako, otpast će 100%.

B

Bobo

Guest
Ficona: Stavi blatobrane zadnje od 539 i rijesen problem ;) HEHE...

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
hehehe mislim da bi bili taman,šanana nisam mislil tak jeftino,a nit neznam de bi bilo te gume za nabaviti?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
plastične,onakve kakve ima matija case
...
a ak nebu lik mogel napraviti blatobrane za 28 colnu gumu onda bum otišel k jakopicu onda bum tam zel
ili zna možda ko gde ima jeftiniji blatobrani
Odi mam k Jakopicu prvi put, da nepeš drugi put :finga:

Najnoviji postovi

Na vrh