Ljudi bok,novi sam ovdje pa ću iskoristiti priliku da vas upozorim na firmu Motorrad iz Virovitice,nemojte sa njima imati posla.Prevaranti teški,sada proizvode prednje utovarivače ali problem je što je to daleko od pravog utovarivača,šuplji varovi,katastorofalno farbanje,neprecizno i fušerski napravljeno.Jednom riječju KATASTROFA.Dvojica mojih susjeda su kupili od njega utovarivače i kažu da nikad ne budu prežalili te novce,jedan od njih je stavio utovarivač na masey fergusona od 90 konja i oni su mu promjenili hidrauličnu pumpu koju je naravno mora platiti i to bez razloga,naime stavili su razvodnik kapaciteta skoro za duplo manji nego što je kapacitet pumpe i naravno traktor je jedva mogao dignuti 200 kila.I sad kad su stavili novu pumpu može dignuti skoro 500 kila i guši motor kod dizanja praznog utovarivača ili otvaranja i zatvaranja korpe.Tako da ako je itko mislio kupiti kod njega može odmah odustati ako hoće sačuvati novce i živce,bolje kupiti polovni razlokani utovarivač i obnoviti ga nego uzeti ovo sranje.I da nosači su očajni,nema nikakvog spoja između lijeve i desne strane a prednja i zadnja strana traktora su spojene na zvonu sa samo dva šarafa.Znači traktor spriječavanju samo dva šarafa sa lijeve i desne strane da ne pukne na pola ako dođe do nekog trzaja dok nosi recimo paletu ili nešto drugo što je teško.Naravno sve ću poslikati da ne ispadne da lažem,samo ovisi koji će mi od njih dati da slikam.Jedan ima maseya a drugi rusa