Termin sporo je relativan pojam (koliko sporo),Pozdrav. Imam pitanje u vezi prednjeg utovarivača. Znači kad utovarivač dižem u zrak ide sporo također i kad spuštam dolje, i na velikome gasu diže sporo. Kad sam spojio na izvod kipe ide nešto brže ali ne onako kako treba. Traktor ima svoju samostalnu pumpu. U čeme može biti problem?
Govorim kad dižem utovarivač bez teret.Koji teret nosite sa prednjim utovarivačem?
Po deklaraciji piše 1880kg, meni to nekako puno zvuči za prednji kraj traktora, govorim o traktorima 100ks.
Traktor je 4×4Pa možda bi i išlo, ako je traktor za to predviđen (4X4) ili je to nosivost utovarivača!
Termin sporo je relativan pojam (koliko sporo),
1.Uzrok može biti o malom protoku ulja koji ovisi o veličini hidraulične pumpe i broju okretaja kojim se vrti (ako imas 50l/min to bi trebao biti ok).
2. Prigusenje protoa (mali promjer hidraulične instalacije ili hidrauličnog razvodnika), osjeti na zvuku motora malo kad se da komanda)
3. Ako je spor pod teretom samo onda je losa
Našao sam u prospektu i piše 26.5.l/min. Dali može biti do toga?Termin sporo je relativan pojam (koliko sporo),
1.Uzrok može biti o malom protoku ulja koji ovisi o veličini hidraulične pumpe i broju okretaja kojim se vrti (ako imas 50l/min to bi trebao biti ok).
2. Prigusenje protoa (mali promjer hidraulične instalacije ili hidrauličnog razvodnika), osjeti na zvuku motora malo kad se da komanda)
3. Ako je spor pod teretom samo onda je losa pumpa
Treba izračunati kaj se dešava..volumen cilindra izmjeriti vrijeme dizanja .Našao sam u prospektu i piše 26.5.l/min. Dali može biti do toga?
Koje?