• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala na pohvali!
Da, istina što kažeš, po toj se cesti puno vozimo :lol:
E pa mogao bi se ti nama predstavit u temi "O nama", pa tamo malo napisat odakle si i sve ostalo. Da ne prljamo ovu temu.

B

BAGERISTA

Guest
firemanpeter kaže:
E pa ta cesta je meni malo poznata :p

Baš mi je drago .... :mrgreen: ,,ako dođeš navrati do pule,ili cimni tel.... 8)
Evo ja u nedelju za tvoje krajeve.. :p :p

V

vedran5

Guest
Kupio sam prije par dana motokultvator super special 14KS.Motor je LDA 450.Koliko mogu procjieniti u odličnom je stanju.Promijanio sam mu sva ulja.Dali negdije ima filter nafte,i kako ga promijeniti?Što je dobro još preventivno napraviti?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
vedran5 kaže:
Kupio sam prije par dana motokultvator super special 14KS.Motor je LDA 450.Koliko mogu procjieniti u odličnom je stanju.Promijanio sam mu sva ulja.Dali negdije ima filter nafte,i kako ga promijeniti?Što je dobro još preventivno napraviti?
filter nafe je ispod rezervoara nafte , odnosno u njemu .Na poklopcu s donje strane , drži ga vijak M 6 ili M 5 tko bi se sjetio
evo i u slici
screenshot004_64b1e.jpg

vedran5 kaže:
Što je dobro još preventivno napraviti?
Sve bude vrijeme pokazalo , sretno.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
koliko mogu dobiti za kultivator TPS labin super special green 3ld 510, prikolica-bez kardana i kopačice od 80cm
starost 3god. kupljeno sve novo!!

V

vedran5

Guest
6 500 kn.Uz njega sam dobio frezu,plug za oranje,željezne kotače.Gume su original, kao nove.Volan nije na okretanje.Star je 28 god.Kupljen je od prvog vlasnika,koji je nime obrađivao 1500m2vrta.Što mislite o cijeni?

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Ful povoljno ako je u dobrom stanju kako si napisao. Stavi koju sliku da vidimo.

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
I ja sam se dobro oznojio dok nisam naučio stavljat slike. Imaš objašnjenja na forumu i na webu kako se postavljaju slike na forum.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
dobra cijena s obzirom da si dobio i priključke

B

BAGERISTA

Guest
Ne dobra,,,,odlična,,,i ako je stanje kako govori,,,dobio je đabe..............

poz,,,,mtd001 :mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a ja svoga platio 5000 kn. s frezom,čovjeku hitno trebala lova a ja naletio :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Neka,,,nek te dugo služi............ 8)
Ali ovakvo se dobije samo jedna prilika u životu,,,da naletiš da kupiš,maltene đabe.

Moj pokojni dido je kupija samoutovarnu davno,,i cijelu je pretrsao,,,nakraju nije ni uspija delat snjom naleti čovijek i opče da kupi,,,,kad mu je prodao,,,dodao još siču i kupija novu sa pikapom hidrauličnim.........to je pogodak.. :mrgreen: :mrgreen: ;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ne se džabe kaže da se bolje rodit bez k..ca nego bez sreće :lol:

B

BAGERISTA

Guest
E baš tako u pravu si............ :mrgreen: :mrgreen: Samošta mene strefi uvijek ona kontra situacija... :lol: :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Da,na domaćem terenu,preko radnog kolege koji me nagovorio na kupnju i nije mi žao,a po prikolicu sam išao u Slunj,čovjeku isto trebali novci i naletio preko oglasa :mrgreen:,a plug i vadilicu za krumpir pripasao što je ostalo od onih dana dok je radio konj.Jedino mi žao što mi promakla sadilica za krumpir,čovjek tražio samo 200 kuna

Najnoviji postovi

Na vrh