Bosilje,imaš u plavom oglasniku 2 kard. prikolice:
http://[/QUOTE] hmm.. nezgodno bi...it, sta i kako :). pozelite mi srecu! hehe :D
Bosilje,imaš u plavom oglasniku 2 kard. prikolice:
http://[/QUOTE] hmm.. nezgodno bi...it, sta i kako :). pozelite mi srecu! hehe :D
hmm.. nezgodno bi mi bilo uvozit iz HR, inace ja sam iz Tomslavgrada (BiH). pa da odmah se pohvalim, danas sam prolazio kroz susjednu opcinu (Posušje) i vidio orginal labinku kardansku kod jedne kuce. da se lako primjetiti da se ne koristi, jer je odlozena iza kuce i zarasla je u travu, pa i zahrdala malo al to bi bio najmanji problem. bas sam se mislio raspitat za nju, al rekose mi da gazda nije kod kuce... tako da cu, ako Bog da, sljedecih dana otic i vidit, sta i kako . pozelite mi srecu! hehe
., lipi ti pozdrav Bosilje!., tebi i tvome kraljevskome gradu! Tomislavgradu!!!
., neka ti Bog! da sriće i zdravlja kako bi kupil tu i takovu labinku dobru!., a za malo novčića!., ŽELIM TI SRIĆU!
Bog!., sretno ti!...
hmm.. nezgodno bi mi bilo uvozit iz HR, inace ja sam iz Tomslavgrada (BiH). pa da odmah se pohvalim, danas sam prolazio kroz susjednu opcinu (Posušje) i vidio orginal labinku kardansku kod jedne kuce. da se lako primjetiti da se ne koristi, jer je odlozena iza kuce i zarasla je u travu, pa i zahrdala malo al to bi bio najmanji problem. bas sam se mislio raspitat za nju, al rekose mi da gazda nije kod kuce... tako da cu, ako Bog da, sljedecih dana otic i vidit, sta i kako . pozelite mi srecu! hehe
Jel zna netko gdje ima povoljne gume za kupit(5.00-12),Zagreb-Jaska-Karlovac
2 desete , standardpitanje za znalce...koliko smije lombardini ld 530 imati aksijalnu zračnost na radilici?
Kaj ti po aksijalnom zazoru procjenjuješ stanje motora ?auuu...mislim da je to dobrano prekoračeno. Budem izmjeril. Spremam se raditi generalku ko gladan srat već ekoliko godina...nek izdura još malo:roll:
Dok ne počnu utegi ili klipnjača tuči po bloku :rolfer:Kaj ti po aksijalnom zazoru procjenjuješ stanje motora ?
Jebi ga moj 450 poslje generalke ima ziher 1 mm , kad pitisnem kvačilo moram nogom pridržavati zamajac da ne ispadne van :rolfer:
To ionako nije tvoja stvar , to ovaj na obradi ležajeva mora podesiti , tvoje je samo da provjeriš da ga ima . A od viška glava ne boli .artyman:
Kaj ti po aksijalnom zazoru procjenjuješ stanje motora ?
Jebi ga moj 450 poslje generalke ima ziher 1 mm , kad pitisnem kvačilo moram nogom pridržavati zamajac da ne ispadne van :rolfer:
To ionako nije tvoja stvar , to ovaj na obradi ležajeva mora podesiti , tvoje je samo da provjeriš da ga ima . A od viška glava ne boli .artyman: