- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 7,034
a neznam, kod tebe se drukcije gasi? jer to u mene mora bit stisnuto pri paljenju, i dok motor radi, jer inace se ugasi![]()
Kako ga pališ....:scratch..pošto jednom rukom moraš držati ručku stisnutu???
a neznam, kod tebe se drukcije gasi? jer to u mene mora bit stisnuto pri paljenju, i dok motor radi, jer inace se ugasi![]()
To ti imaju samo noviji modeli, kao sigurnost ako padneš ili ti MTK pobjegne.
Ili je stisnuta ta ručka za sigurnost ili mora biti stisnut kuplung (kak prilikom paljenja).
Kako ga pališ....:scratch..pošto jednom rukom moraš držati ručku stisnutu???
Mislim da sam vidio takvu na njuškalu,mogla bi biti oriđiđi
Ima tri "vrste " okretajajos samo da upitam... u mog labinca imaju 2 izlazna vratila, kardana. doljnji, logicno, sluzi za kard.prikolicu, za frezu, za kosilicu itd... ali ovaj gornji je malo manji i na visem polozaju. budem uslikao. uvijek sam ga zagledao, ali se i nisam bas trudio da saznam zasto sluzi. jel mi netko moze dat odgovor?
Ima tri "vrste " okretaja
Kad je mjenjač u rikvercu , prvoj i četvrtoj ...brze / spore tad staviš u ler .
u četvrtoj imaš okretaje direkt kao na motoru , ove druge su manje , rikvrc se kontra vrti
Imaš brojeve okretaja ,ja postao ... mislim na ovoj temi , da ću ponovno neću :drinkers:
Sad ti kombiniraj , oš za vitlo , krumpire sortirati ili lješnjake prebirati , deca to je stroj za sve![]()
jos samo da upitam... u mog labinca imaju 2 izlazna vratila, kardana. doljnji, logicno, sluzi za kard.prikolicu, za frezu, za kosilicu itd... ali ovaj gornji je malo manji i na visem polozaju. budem uslikao. uvijek sam ga zagledao, ali se i nisam bas trudio da saznam zasto sluzi. jel mi netko moze dat odgovor?
ajd ga izslikaj u detalje za mene i jos neke koji ga nikad u zivo nisu vidli
i reci mi jesi isprobo mondiala, dal je rijesen problem s brzinom??
haha
ova zadnja recenica je legendarna
e bosilje jos da kupis kosu bocnu za njega o kojoj smo pricali ja i mtd bio bi pravi poljoprivrednik
nego daj mi reci jesi isprobo mondiala?!
El sad vidiš zašto sam odustao , jednostavno ti se nije dalo objasniti dok sam nisi došao tj.probaoevo jesam, isprobo sam mondiala.. i pomakao sam prema motoru onu polugicu. tada ima 3 brzine naprijed i jedan rikverc. a kad je polugica vani, onda su tri u rikvercu i jedna naprijed. nikakve razlike. ma, valjda treba biti spor![]()
El sad vidiš zašto sam odustao , jednostavno ti se nije dalo objasniti dok sam nisi došao tj.probao
Još samo čekam da mtd kaže kako njegov nema 3 +3 napriejd nego 2+2 .
Ali ne bojim se ja shvatit će i on , polako ...za školu života treba vremena i strpljenja .
A koliko onda ima brzina specijal?
El sad vidiš zašto sam odustao , jednostavno ti se nije dalo objasniti dok sam nisi došao tj.probao
Još samo čekam da mtd kaže kako njegov nema 3 +3 napriejd nego 2+2 .
Ali ne bojim se ja shvatit će i on , polako ...za školu života treba vremena i strpljenja .